Eastern Fuckface (juostenkustu mix)

_Mave_ | 26.06.2006 | Morning Trance
4:10

hyvissä fiiliksissä väännetty ja käännetty.
Kaipaa kommenttia.
ei masteroitu..

8.50   572 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
JM 27.07.2006
Tämä tuntuu jotenkin keskeneräiseltä tää biisi. Kaipais jotain "räjähdystä" sävellyksen osalta. Jotain "full-on" osuutta loppupuolelle. Sellasta, tiiäthän, vaikkapa vähän säröä kehiin, ton voksun kohdalle sopis, tai siitä eteen päin, hc kikkiä ja joku korvat päästä repivä liidi..=)
Mun ajatuksia, nyt jäi vähän sisältököyhäksi. keskivertotuotetta silti.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 10.08.2006
Jeps. Särkeminen vie keskittymistä muualle itse biisistä, mutta koitetaampa poimia jotain juttuja... No siis ihan ensin kuitenki vedä sieltä reiskan mikseristä sitä master volumea alemmas, niin että toi särkemisrätinä loppuu. Sitten noihin toisiin seikkoihin... Avoin haikka turhan lujalla noissa rummuissa ja ainoa elementti sillä osastolla melkeempä muutenkin. Lisää haitsuja ja erilaisia perkussiorytmejä kehiin. Ideoita tässä tuntuu olevan ja omaperäisiä ratkaisuja myös. Hauskalla tavalla häröjä nuo vokaalit.

Melodiasoundit kuulostais ihan ok:lta, ton rätinän läpi. Ongelma parissa kohdilla vaan on, että ne on valittu suhteellisen saman tyyppisiks toistensa kanssa ja vaarana on sillon sekottua keskenään. Kannattaa kiinnittää vähän huomiota siihen, että millä taajuusalueella mikäkin soundi mahtuu soimaan ja hiukan sen mukaan katsoa, ettei valitse samoille paikoille liikaa samantyyppisiä soundeja. Tulee helposti puuromaista miksausta. Sulla on terävyyttä ainakin näissä soundeissa. Harmi ettei tosiaan saa täyttä kuvaa tosta soundin laadusta. Enpä mä tässä enempää oikein osaa kirjotella. Viimeistään seuraavan setin kohdalla sitä volumea alemmas ja rätinää pois. Aineksia sulla kuitenkin tuntuis olevan. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat