Orange Plastic

_Mave_ | 22.07.2006 | Morning Trance
3:44

Kiitos biisin aiemmista kommenteista.
Biisiä on paranneltu joka suhteessa.
Ei enää niin juosten kustu..

8.67   544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jamo1 31.08.2006
Tässä on myöskin uhan hyvä biisi! Morning Trance sopii kyllä hyvin tohon! ku aamut on yleensä kiireisiä ja silleen!Tost biisit tulee semmonen fiilis että sul ois 5 minuuttia töitten alkamiseen ja yrität egtiä töihin!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 16.08.2006
Vähän sekavia fiiliksiä aiheuttaa tää setti. Onneks ei oo semmosta särkemistä ku tossa toisessa. Rakenteellisesti vähän hassu. Olis voinu pikkusen rauhallisemmin alottaa ja hiljalleen kasata mun mielestä tätä settiä. Nyt alotettaan heti bassolinjan pääkulun kanssa jo. Syö kiinnostavuutta biisiltä perkeleesti. No joo, lyhythän tämä biisikin on mutta kuitenkin pikkusen rauhallisemmin alotteleva rakenne olis hyvä juttu. Basari tosiaan vois mennä vaihtoon kans tästä ja meininki muuttus jo kummasti pelkästään sillä.

Hyviä juttujakin on sitten aika kivasti. Toi kitara on paikoitellen jopa ihan vitun hyvä. ATB-maista kikkailuakin havaittavissa. Muutenkin noi melodialinjat olis jalostamisen arvosia ja pikkusen paremmalla ja selkeemmällä rakenteella tässä olis aineksia todella hyvään biisiin. Rauhallisemmin jos vaan esittelisit eri elementtejä ja toisit sisälle biisiin. Toi suriseva synalinja on aika mukavasti onnistunut myös, joskin intoutuu vähän pistäväksi välillä. Oikeassa kyllä olit sanoessasi että tämä on paras tuotoksesi. Pitää kyllä täysin kutinsa. Tähän suuntaan vaan tulevia piisejä ruuvailemaan. :)
0   +1 +2
 
8
JM 27.07.2006
Aika perussoundista. Se vähän vie aina mun kohalla pisteitä, ei iske perustranssi, pitää olla jotain omaa pörinää matkassa. Kylläkin padisoundeissa tuossa kohtaa kun liidi "rauhoittuu" on aika hieno kohda. Toto chillailua ois voinu jatkaa vielä muutaman minuutin. Miksauksessa yms. tekniikkajutussa ei ole mitään erityistä haukuttavaa. kaikenkaikkiaan pidin tästä biisistä. Lopulta tarkemmin kuunnellen löysin sitä omaperäisyyttäkin, se oli tuo.. noh, tuossa liidissä sellanen hassu juttu, mikä oli aika oivaltava. Se liidin linja on kuitenkin hieno, kiitos siitä.. =)
0   +1 +2
 
Dj Senheis 25.07.2006
No rumut vielki pontettoomat, mut enemmän potkua löytyy ku edellisessä. Masterointi tekis terää tälle biisille. Ja kickin vois suoraa vaihtaa ;) No haikat kyl kirkkaammat nyt! Mutta niitä on liian vähän. Bongorytmejä enemmän mukaan! Ja tuo clap heti vaihtoon, ja pieni gate reverb efekti siihen ;) Padit on vieläkin hyvät, mut liian taustalla. Lisää reverbiä ja massiivisuutta. Enemmän esille. Tuo phaser (?) särösynä pärisee ihan hyvin. Mutta sitäkin ois voinu kehitellä hiukan pidemmälle. Synat kuitenkin muilta osin hyvin kuosissa. Ainoa mikä pilaa tunnelmaa on tuo rumpuosasto, ja perus offbeat bassline. Kitarat rokkaa kans taas ihan hyvin. Efektien puute on kyl aika selvä taas. Kuitenkaan ei tää sillai tylsäksi jää, ku kokoajan biisi muttuu. Mut kuitenkin oon niin paljo enemmän progen ja pitkien biisien kuuntelija, että en tykkää kovinpaljoa tällasista lyhyistä miksauksista. on tää kyl paaaaljon parempi kuin edellinen, mutta kuitenkin tässä on nuo rumpu fillit aika kököt. Ei sillai nappaa. Ehkä vähä liian sekavat. Yksinkertainen on nykyään hot ;) Miksaus on kuitenkin muuten ihan kunnossa, mut padi ja main basso on liian hiljaisella. Edelleenkin, loistavia persoonallisia ideoita, mut toteutus ei oo viel 10 luokkaa ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat