The Red One (shorty mix)

_Mave_ | 17.02.2007 | Progressive Trance
3:43

feat. Repe Sorsa

8.00   473 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 257849 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Sky Gate 07.05.2007
Biisissä on hyviä elementtejä ja kirjava soundipuoli. Eniten häiritsee itseänikin tuo ylimasteroinnilla raiskattu miksaus ja mielestäni toi Repe ei oikeen istu tohon biisiin mukaan ja siinä on liikaa säröä jollaisena peittää muut soundit. Ei tällä kertaa täysosuma mutta hyviä ideoita soundipuolella.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 08.03.2007
Jeps. Miksaus rutisee ja paukkuu vähä turhanki innokkaasti. Melodialinja ei alussa kuulosta kovin lupaavalta myöskään ja biisi vaikuttaa aika sekavalta. Muutamien kuunteluiden jälkeen kuvittelen hahmottavani mitä tällä on haettu. Fiiliksen puolesta siihen osittain päästään, mutta toteutus on nyt kyllä hiukan heikohkoa ja jotenkin turhan sekavan oloista. Genreä vois kans vähä miettiä uudelleen. Ei iha kyl täytä progressiivisen trancen olemusta mun mielestä. Jälleen on mukavia ja toimivia efektejä kyllä mukana kassillisen verran siitä plussaa. Edelleen kuitenkin korostan samaa, että johdonmukaisuutta rakenteeseen ja selkeyttä biittiosastoon (jos siis ihan trancea on tarkoitus tehdä). Basaria vaan paljon selvemmin esiin ja koita säätää siitä tukevampi ja potkivampi. Biitti pitäs saada niin hyväks ja asiallisen kuuloseks, et sitä vois yksinään popitella vähintään sen biisin pituuden verran. Harvemminpa tuo onnistuu iteltäkään, mutta siihen pitäs aina pyrkiä kuitenkin ja säätää sitä vaan sitkeästi. Jeps, mutta eipä tässä muuta. Ideoita jälleen löytyy, mutta pitäs vielä parempaan paperiin ne kääriä.
0   +1 +2
 
8
iV 17.02.2007
Ruma bassorumpu ja karu "puhe"sample, mutta hieno pianofiilistely. Miksaus toimii juuri ja juuri, vaikka biisi on lyöty liian littiin - kompressorit käy ylikierroksilla. Silti lataamisen arvonen raita.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat