'till my ears drop

_Mave_ | 30.08.2006 | Progressive Trance
4:13

vielä kesken, niinku muutkin, mutta tarvitsee kommenttia.. tällä kertaa pikkusen huolellisemmin väännetty

9.50   484 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 224788 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 03.09.2006
No niin. Lähdetäänpäs liikkeelle. Kohtuullisen varovainen alku. Kokonaissoundi kuulostaa suhteellisen ohuelta. Kun biitti lähtee tossa sitten liikkeelle, niin basarissa ei tunnu olevan minkäänlaista potkua. Kuulostaa melkeempä enemmän pelkältä snarelta. Joku vahvempi basari pitäs mun mielestä saada kehiin ehdottomasti, ku valmiiks duunailet tän. Bassolinja puolestaan kuulostaa ihan hyvältä. Meininki noin yleisesti rauhallista ja ehkä asteen verran semmosta salamyhkäistä. Ei ensimmäisellä kuuntelulla aukea. Tuntuu että olis vähän sekavaksi jäänyt rakenteellisesti. Pieniin yksityiskohtiin on paikoitellen panostettu hienosti, joka on hyvä homma. Kun saat vielä nuo kaikki pienet härpäkkeet myös tehokkaammin osaksi kokonaisuutta, niin niistä saa varmasti vielä enemmän irti. Hyvää ideaa tästä jälleen löytyy, mutta tässä setissä nyt suurin ongelma on selkeästi tuo basari. Se vie oikeastaan koko pohjan tältä biisiltä ja siltä mihin tää olis voinu yltää. Muuten tässä oli mun mielestä mukava paketti leppoisia melodioita ja meininkejä.
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 31.08.2006
Hyvä, ihan mukaansatempaava meno alusta asti. Hieno jämäkkä bass-line alkaa tuossa ennen 1:00 ja sopii oikein kivasti muuhun menoon. Rummut ovat hyvin miksatut ja jämäkät, muutenkin miksaus kuulostaa onnistuneelta. Elementit kehittyvät mukavasti, elementtejä on monenlaisia ja ne kuulostavat harkituilta. Etenkin 3:00 meno on mukavan pirteää, mielenkiinto säilyy mukavasti. 3:45 kohdalla alkava square-arpeggio on tosi mukava. Hyvää taustamusiikkia, sopisi myös erittäin hyvin johonkin tietokonepeliin. Ja biisihän ei ole vielä valmis, joten odotan innolla lopputulosta :). P.S. Tämän biisin tyyli ei taida olla se perinteinen trance, enemmänkin progressiivisen puolelle mennään.
0   +1 +2
 
10
Jamo1 31.08.2006
No ei o hirveesti kesken!
Hyvä biisi! kyllä kelpaa kuunella!

äänet hyvät!

Joku melodia tohon loppuun vielä niin kyllä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat