Rantapallo

1986 | 23.05.2005 | House
3:15

Deepimpi rantameininki, aika mitäänsanomaton jami mut ihan ok fiilistelyt tuli taas. Basso yrittelee.

8.50   1336 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
cj.6 27.06.2005
siistejä rumpu juttuj alussa ja sit biisi lähteeki potkii...bassolinja menee kivasti ja kaikki saundit rullailee matkaansaa...hyvin on käytetty erilaisii efektejä..ihas hyvä biisi
0   +1 +2
 
Frostbite 23.05.2005
Noniin aloitetaanpa. Reflectionssin jälkeen odotukset ovat korkealla.

Ensimmäisenä korviin kantautuu kauniita soittimia. Perus rhodes- tai joku vastaava padisysteemi iloisella linjallaan laittaa kappaleen liikkeelle. Sitten varsin nopealla tahdilla rummut kasautuvat ja erinäisiä soittimia ilmoittaa olemassaolostaan. 40sek kohdalla kappale jotenkin pysähtyy kun yli-energinen bassline lähtee vetämään. Perusnostattelut ja meno jatkuu koko biisin ajan.

Eli mielestäni tämä on kaikenkaikkiaan varsin ristiriitainen kappale. Plussaa ehdottomasti upeista soundeista! Masterointi 10x parempi kuin reflections:ssa. Mikään soitin ei ota ylivaltaa. Rummut takovat mukavan leppoisasti ja kickdrumissa on potkua vähintäänkin tarpeeksi. Ehkä liikaakin. Sitten bassline on jotenkin ylivilkas ja liian liikkuva. Soundillisesti loistava, mutta edelleen liian liikkuva. Padit ja muutkin kilkkeet ja soittimet ovat hienoja.

Biisin rakenne on samalla tavalla liian hyppivä kuten oli reflectionssissa. Mittaakin olisi voinut olla minuutti pari lisää. Näin rakennettakin olisi voinut säätää sulavammaksi ja kuuntelunautinto olisi noussut seuraavalle tasolle. Mutta kaiken kaikkiaan positiivinen maku jäi suuhun. Tästä kun teet extended versionin ja viilaat rakennetta ja basslinea, niin hyvä tulee. Samalla voisit koettaa masteroida reflectionssia uudelleen ja siitäkin rakennetta korjailla.

En nyt anna numeroa kun on vähän vaikea päättää minkä antaisin. Kun plussia ja miinuksia on molempia jonkin verran. :)
0   +1 +2