scraps

320x240 | 09.09.2012 | Experimental
4:22

320x240 vol.1

10.00   167 kuuntelua

Kappaleen sanat

the birds of prey
gather around the field
the scraps of our frustration
block the sun
top-selling artist's latest album
complains about capitalism
we are running out of resources
and you could see necklaces
hanging from branches of trees
in the bondage of time
helplessly running around
gathering scraps
of others' frustration
why would we need
a non-electrical sun

i want to escape
where should we be going
let's just dive into this darkness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
GxBx 10.09.2012
glitch ihanaa :_ vokaaliglitsit on aina parhautta ja toi snare on just sopivan IDM eli kuiva ja tuhnu. akustiset soittimet blendaa hienosti kone-elementtien kanssa. just näin, just näin.
0   +1 +2
 
Fitz 10.09.2012
Tosi erikoinen biisi. Tässä jonkun 3-4 kertaa kuunnellu tän. Eka kuuntelukerta meni kyllä ihan makustellessa, että mites päin tästä ottais kiinni. Nyt alkaa jo ehkä vähän hahmottumaan.
Tykkään tästä tuotannollisesta otteesta, tässä on paljon sulle uusia juttuja. En tiiä kuinka randomized noi glitchit yms, mutta tää silti kuulostaa siltä että tässä on jaksettu viilata yksityiskohtia pitkään ja se on aina kivaa. Kaikki on prosessoitua, venyy ja paukkuu, pitää ainakin mielenkiinnon hereillä. Mä en tiiä oikein, mitä sanois sillei järkevästi tästä. Tää on niin unenomainen/vääristynyt, että tuntuu ettei tätä oikein voi arvostella mitenkään verbaalisesti tai objektiivisesti. Tuotannollisesti kaikki on hallussa, toi akustisen pianon ja kitaran yhdistäminen tälläseen loppuun asti digitaaliseen ja prosessoituun unitodellisuuteen on siisti idea.

Ois mielenkiintosta kuulla tää albumikokonaisuudessa, se ehkä määrittelis tän kappaleen luonteen ja roolin lopullisemmin. Jäiskö se hämmentäväks, mutta hyväks välibiisiksi vai oisko se koko albumin suunnannäyttäjä? Tälläsenään tää on siisti neljän minuutin trippi johonkin itselle tuntemattomaan maailmaan, ja sellanen on olokin tän jälkeen.

Tosta lopusta mä pidän ihan tajuttoman paljon.
+6   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat