Blue Dream (Extended Remix)

7 p.m | 02.11.2005 | Melodic Trance
7:13

Vähän pidempi versio vaan... Enjoy!!! Just waiting the Biggest Wave...

--------------------------------

9.00   1507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Valandir 02.11.2005
Lähtee ihan mukavasti menolla liikkeelle. Kaikki näyttäisi olevan kunnossa ainakin alussa, ja mielenkiinto pysyy erittäin hyvin yllä. Breikki kuulostaa hyvältä ja sopii. 2:40 kohdassa lähtee vähän liian laimeasti liikkelle, mutta ei sillä väliä, koska se kuitenkin kuulostaa erittäin hyvältä. Synat kuulostavat erittäin hyviltä, ja vaikka niissä ei niinkään mitään erikoista ole, niin silti ne kuulostavat tuoreilta ja loksahtavat hyvin yhdessä paikalleen.

Calm part kuulostaa hyvältä, paitsi tuo taustalla oleva "huutava" syna/padi ei ehkä niinkään minun makuuni ole. Pääkohta lähtee sitten taas aika laimeasti liikkelle sen jälkeen. Mielestäni sun olis pitäny pitää se syna jonka esittelit calm partissa.

Loppujen lopuksi, erittäin menevää. Nautin suuresti. Ehkä hieman progressiivista jopa (tulee mieleen myös Above & Beyond Vs. Andy Moor - Air for life -biisi). Masteroinnissakaan ei näy oikeastaan mitään mainittavan arvoista (siis huonoa) vaan kaikki on puhdasta ja selvästi kuuluvaa.
Prkl, kyllä on nyt pakko pistää arvosanaksi 9, joka minulta on aika harvinaisen hyvä. Kyllä tämä ysin ansaitsee. Ja kyllähän tämä tästä pitää vielä koneellekkin ladata. Hyvää työtä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat