Sammumaton Liekki (2014)

79 balls milk | 13.11.2014 | Pop
3:22

Tämä ei toimi kyllä vieläkään yhtään. :) Toivoton laulukorkeus, eikä särökitarasynat istu biisiin lainkaan. Sirkus-osuus ainoa hyvä juttu. Vanha versio taitaa olla jopa parempi. :)

Kuvaus 2014. Re-make-versio 79:n ensilevyn täysin metsään menneestä discokokeilusta, joka on 79:n synkeän levyn kepein biisi. Lastenlaulumaiset pianomelodiat kohtaavat trance-rumpubiitit ja iloisen tarttuvan, runsailla hyräilyillä varustetun kertsin. Sanoituksen ja välispiikin huonoimmat vitsit ovat alkuperäisessä muodossaan, joten nolouskerroin on taas kohdallaan. ”Eero haluaa aina kirjotella tollasia romanttisia lyriikoita kauniista neidoista, niin tässä ois vähän rosoisempaa tekstiä samasta aiheesta.”, Jonath murisee. Se mitä tällä biisillä on tekemistä gootin kanssa on kysymysmerkki, mutta Jonathin mukaan biisi edustaa ”gootin uusia tuulia”. Kappale tarkoitettiin alkujaan Eeron pilapoikabändille, Slappyille, mutta syystä tai toisesta vain 79 on saanut sen äänitettyä.

”Tämä on hassu biisi ja oli tarkoitus joskus äänittää uusiksi Slappyjen levylle. Mutta nyt kun 79:n levy tehtiin uusiksi, niin tämäkin biisi äänitettiin siinä sivussa – jo toistamiseen väärän bändin kanssa”, Eero kertaa biisin outoja vaiheita. Eero näkee kappaleessa kuitenkin hyviäkin asioita: ”Kertsi on sen verran hyväntuulinen, että en minä tällaisesta halua mitään huonoa sanoa.” ”Ihan sympaattinen biisi kaikesta huolimatta”.

Uusi versio eroaa aiemmasta kohelluksesta sen verran, että goottimurinaa on nyt vain alussa ja suurin osa kappaleesta on laulettu normaaliäänellä. "No, normaali ja normaali. Eerohan kuulostaa ihan joltain teinipojalta tossa biisissä", Jonath murahtaa selkeästi pettyneenä. Myöskään marimbaa ja 1:47 alkavaa sirkusmusiikkiosuutta ei alkuperäisessä mukana ollut, mutta muutoin versio etenee alkuperäisen linjoilla. "Eero heitti jotain ihme jenkkaa tohon väliin", Jonath kommentoi sirkusosuutta turhautuneeseen sävyyn. ”Haluamme uusien versioiden tavoittavan vanhojen biisien omalaatuisen meiningin ja asenteen”, Eero selvittää. ”Vaikka musiikin laadun kannalta se ei välttämättä olisikaan hyvä asia”, hän myöntää itseironisesti heti perään.

0.00   252 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sammumaton Liekki (Eero Ritter/SeiskaYsi)

Fiiireeeeeee!

On maanantaiyö
Unta en saa
Pitäisi päästä jo nukkumaan
Silti en koskaan sua mielestäin saa
Vaikka haluun unohtaa

En edes muista milloin viimeksi näin
Sinua beibe, mun ystäväin
Tunnenko ees sua vaatteet päällä?
Löydänkö sua koskaan?

* (Uu uu) En sinua koskaan
(Aa aa) Mielestäin saa
Olet sen minulle velkaa
Että tulet takaisin

Kuin kynttilän liekki sammumaton
meidän suhteemme aidosti on
Jos tunteeni nielaisen
Ne polttavat sisällä

* (Uu uu) En sinua koskaan
(Aa aa) Mielestäin saa
Olet sen minulle velkaa
Että tulet takaisin

Muistatko vielä, kun mä sut tapasin
Se yö oli kuuma tosin palelin
Sä veit mun vaatteet ja rahani
Jätit kadulle alasti

* (Uu uu) En sinua koskaan
(Aa aa) Mielestäin saa
Olet sen minulle velkaa
Että tulet takaisin

* (Uu uu) En sinua koskaan
(Aa aa) Mielestäin saa
Kuin liekki sammumaton
Meidän suhde on

Liekki sammumaton

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat