28.3.2006: Let the games begin!

Verennin kotisivuilla on kuunneltavana ensimmäinen maistiainen tulevalta debyyttilevyltä "The Game". Kipin kapin siis osoitteeseen: www.verenn.com. kuuntelemaan single No Trace, No Sound!

8.3.2006: Verennin debyyttialbumi The Game julkaistaan 19.5.

Verennin debyyttialbumi "The Game" julkaistaan 19.5. Matara Musicin toimesta. 10 kappaleen albumia edeltää 31.3. julkaistava single No Trace, No Sound, joka tulee lähiaikoina kuunteluun myös bändin kotisivuille. Lue aiheesta lisää osoitteesta www.mataramusic.com ja www.verenn.com

5.8.2005: Awaken voittokulku jatkuu!

Awake ponnahti radiosoittolistalle saksalaisella BurnFM kanavalla ja samaan syssyyn Awake jatkaa brittiläisessä TotalRockissa A-listalla jo neljättä viikkoa! Eikä siinä vielä kaikki: Destination Changed -laskuvideota tahdittanut Awake pääsee myös kansainväliseen DVD-levitykseen videon tultua valituksi 20 finalistin joukkoon Vast Awards-kilpailussa.

Huikeaa 300.000 kappaleen DVD-painosta jakelee syksyllä 9 alan suurinta lehteä mm. USA:ssa, Norjassa ja Suomessa. Kolmen biisin Awake-EP:tä voit tilata Matara Musicin kautta 5 euron hintaan (sis- pk+tk)

11.7.2005: Verennin Awake A-soittolistalle briteissä

Oululais-Tamperelaisen Verenn-yhtyeen 17.6. julkaistun EP:n avaustraita "Awake" on noussut arvostetun brittiläisen Total Rock -radiokanavan A-soittolistalle. Radioasema tavoittaa viikottain noin 1.5 miljoonaa kuulijaa, jonka lisäksi kanavalla on jatkuva stream-lähetys internetissä.

Samaan aikaan Awake on tämän viikon äänestettävänä YleX:n Himotuimmat listalla. Käy äänestämässä Verenn eetteriin myös Suomessa!

Julkaisun takana on kotimainen pienlevy-yhtiö Matara Music. Lisätietoa yhtyeestä osoitteessa www.verenn.com.

30.6.2005: Extremevideo ja soundclippejä

Mikäli et vielä ole käynyt bändin sivuilla, niin nyt on aika! Matara Musicin molemmat bändit esiintyvät extremevideolla, jolta löytyy Awake-EP:ltämme kappale Awake. Video on ladattavissa kokonaisuudessaan osoitteessa www.superstarcollective.com/destination.

Lisäksi Awake-EP:ltä on lisätty bändin kotisivuille kaikista biiseistä soundclipit. Hienossa paketissa olevaa EP:tä voi tilata helposti Matara Musicin kautta.

23.5.2005: Awake-EP:lle virallinen julkaisija

Verenn on sopinut julkaisevansa toisen EP:nsä biisit Awake, Pilot ja Nobody Wins Matara Musicin kautta (www.mataramusic.com; EP julkaistaan kesäkuussa). Tästä johtuen vedämme nyt Awake-EP:n MP3-tiedostot pois mikseri.netistä.

Latauksia ehti tulla huimasti ja top40-listalla viihdyttiinkin kärjen tuntumassa alusta alkaen. Kiitoksia kaikille Verennin uuden EP:n biisejä mikseri.netin kautta kommentoineille, pysykää kuulolla!

Alla yhtyeen vanhempaa tuotantoa 2004 ilmestyneeltä promolta:

Rock

Soul 16.10.2004

3:43

Raskaasti jyräävä grunge/metal -henkinen rockbiisi. vanhemman promokiekon ensimmäinen kappale.

8.3   38 5583 kuuntelua
Rock

Stars are out of Place 16.10.2004

4:14

Konein ja akustisin elementein höystetty melodinen rock-pop-metal -biisi. vanhemman promokiekon toinen biisi.

8.78   15 3371 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.