Train goes to jungle

3:34

Biisiä on käytetty lyhytelokuvassa "nuku hyvin,rakkaani"

8.75   1103 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Taukohurina 14.06.2012
Tsjeppistä. Taitaa tämä viudakko olla jonkun pään sisäpinnalla. Tykkään siitä, että äänet tunnistaa ihmisolioperäisiksi.
0   +1 +2
 
Bedjulz 30.09.2006
Ei vittu nää on siistejä. Taidan nähdä painajaisia kunhan meen nukkumaan. XD
0   +1 +2
 
9
Max 04.09.2005
hehee täähän on hienoa, pitää oikee ajatella se juna ja viidakko.. kyl tää on hienoa äänten kikkailua.. aavemainen ja tunnelmallinen
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2005
Auts, tuo alun puhaltelu oli kyllä jotain erinomaista... Loi mahtavasti tunnelmaa ja herätti kiinnostusta. Monet muun soundit toimivat samoin hyvin, jossain vaiheessa tuo "junan" ääni tosin rikkoo vähän ikävästi. Delayta tosiaan voisi vähän vähemmänkin käyttää, nyt tuntui siltä että masterraidalle oli laitettu vain yksi iso delay, jolloin siitä todella tuli aika monotonista. Äänissä oli kyllä mukavaa orgaanisuutta ja tunnelmaa, erityisesti juuri siinä alussa. Taustalle olisi mukava kasailla vaikka vähän erikoisempia perkussioita rytmittäjiksi, mutta tämmöisenä artsumusiikkina meni hyvin näinkin. Kiitokset elämyksestä joka tapauksessa :)
0   +1 +2
 
8
Teuvo Töhvelö 07.01.2005
Kasi on aina varma valinta. Yhdyn edellisiin puhujiin mm. siinä, että kappale todellakin loppuu liian aikaisin. Ei kuitenkaan mitään kopypastetusta kehiin, vaan voisi tulla jotain uutta matskua; parit filtterit ja flangerit sinne johonkin väliin toisivat piristystä.

Vinkiksi: Kristalissa on muitakin efektejä, kuin delay-efekti...
0   +1 +2
 
8
Salminen 18.11.2004
Alku tässä kappaleessa lupaa erittäin hyvää aavemaisine ujelluksineen, ja nuo porinat ja kääpiöiden ähellykset jotka tulevat niiden jälkeen toimivat myös hienosti. Näiden jälkeen seuraavasta "yääh"- kohdasta en niin lämmennyt, ja nuo beatboxaus-henkiset tuhahtelut tuntuvat myös hieman oudoilta kappaleen muuhun tunnelmaan nähden.

Ei tämä todellakaan mikään huono viritelmä silti ole, muutaman kuuntelun jälkeen tämä jopa tuntui loppuvan liian aikaisin. Alusta ehdottomasti plussaa, muu kappale toimi siinä sivussa "ihan kivasti". Lisää tuota aavemaisuutta vielä kehiin niin a vot!
0   +1 +2
 
Haava 02.11.2004
Tuo alkun hiuvallahtava ääni tuossa on kyllä aika kiva ja pitää biisiä kivasti kasassa omalla omituisella fiiliksellään... Muusta äänimateriaalista vähän jäi häiritsemään se typerä delay efekti siinä.. Tuli vähän monotoninen siitä.. Lisäksi jotkut huhuilut olivat vähän turhan imeisiä ja tylsiä... Se alun ujellus, joka siinä biisissä säilyn läpi biisin oli kuitenkin aika kiintoisa.
0   +1 +2