See the Light

4:56

vanhempi biisi.. :>

9.67   1950 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 119743 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Radio24h 11.04.2005
Joup... meni muutama päivä tämän kanssa... Yritin etsii kaikki mahdolliset jutut mitä on tehty tai tekemättä jätetty... En vain löytänyt sellaisia... Tehtyjä löytyi muttei tekemättömiä... Tässä mennään edelleen sillä omalla linjalla... Raju liikkeelle lähtö! Hyvä!
Tää biisi piti käyttää kolmannella kuuntelukerralla mun vanhan, ikivanhan Vivanco:n kautta jotta sain equn kautta leadille lisää taajuutta... Ei olis tarvinnut koska kuuntelijan Sennheiser alkaa oleen loppuun käytetty ;) Helkkarin hyvä kokonaistuotos.. Sopivan pitkä ja aika tarkkaan alas oikeaan aikaan.
Efektit, kaikki jipot tässä hoidettu todella mallikkaasti ja jotenkin ajan kanssa. Jotenkin kuulostaa sille että tässä olisi takana oikea ammattituottaja ?
3:07 räjäytys... Jeah:) Mutta kaikki ennen sitä tapahtunut melodiahallinta...Loistavaa. Sitten tulee loppuhässäkkä: Tämä ei ole helppo nakki vetää täysillä kulkeva melodia ja erikoisrakenne (joka tällä taiteilijalla halluss) alas kohti loppua mutta tässä tehty todella hyvin lyhyellä jaksotuksella. Vähän kuin joutuis vetää flygarin alas pitkältä matkalta lyhyelle kiitoradalle... jossa pilotti tietää että jarrutusmatka on vain 800 m. ja rata varaa on vain päälle 700 metrii. Eli nopea jarrutus mutta hallitusti, näin tässä biisissä kävi ja se on ammattilaisen toimintaa. THNX :) Kybä !

Ps. tätä taiteilijaa pitää kannustaa jatkamaan samalla linjalla ja vielä kovempaa?
0   +1 +2
 
10
cj.6 25.03.2005
siistin ilmava biisi...kaikki äänet toimii hyvin..bassline menee sillee hyvin ja on hyvä..rummut on sillee ihan hyvät..piano on hyvä ja biisin kokonaisuus on tosi hyv'
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.03.2005
Laskeva murtosoitu-tilutus on todella ihanan kuuloinen ja herättää heti alkuun mielenkiintoa... bassolinja tykittää oikein hyvin ja rumpupuoli pelittää niitten kanssa namuisesti... leadit on mielestäni oikein onnistuneita yksinkertaisuudessaan...

Piano sopii oikein loistavasti tähän biisiin... sahaleadit ovat myös todella onnistuneita... pianot sopivat edelleen niin hyvin... kaikki tilutukset on tässä toteutettu oikein hyvin... delayn käyttö on oikein mallillaan... Ei paljoa moitittavaa... pidin oikein paljon=)9½
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 22.03.2005
Alku kuulostaa vähän hätiköidyltä, on sen verran paljon tavaraa siinä mukana. Sitten kuulostaakin jo hyvältä kun nuo pluck ja basari alkaavat hakkaamaan basson kanssa. Rummut aika perus, mutta toimivat. Kick hyvässä kuosissa ja muutenkin meno on tällä osastolla sopivan tehokasta. Soundit hyvän kuuloiset. Melodiat toimivat jälleen hyvin. Pluck syna on oikein mukavan kuuloinen, pianokin tuntuisi toimivan hyvin. Pääleadi on sopivan energinen, mutta taas on se soundi vähän tunkkainen. No, kokonaisuutena melodiat kyllä tuotannoltaan kiitettävää tasoa, mutta kovin suurta innostusta ne eivät herätä. Rakenne toimii varmasti ja vakaasti, ehkä hitusen efektejä olisi voinut olla vielä mukana. Loppuun olisi kannattanut lisätä pari tyhjää patternia ettei töksähdä tuolla tavalla ikävästi. Kaiken kaikkiaan jälleen varsin mallikas biisi, tuotantopuolelta kiitettävän arvoinen, mutta kun ei meinaa millään iskeä ja ottaa kunnolla mukaansa, ehkäpä tuohon kertosäkeeseen jotain koukkua olisi tarvinnut vielä mitä löytyi "Sonority" - biisistä. Hyvää menoa, mutta ei ihan niin hyvää kuin edellisessä biisissä. 8+
0   +1 +2
 
10
ClubberMan 21.03.2005
no huh-huh täytyy vaan sanoa :D ..huikeaa kehitystä on tapahtunut osaltasi siitä kun viimeksi kuuntelin kappaleitasi. Isoa plussaa seuraavista:
-Monipuolinen kappale, ei toista itseään.
-Äänet on pistetty tosi hyvin! kaikki natsaa! Loistavia soundeja!
-Rummuissa on iskua ja bassolinja osuu juuri sopivasti mukaan.
-Hyviä efekti kikkailuja siellä täällä.
-miksaukset ja masterointi hienosti hoidettu.
Näitä lisää vaan :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat