The Damnation Of Dominating Humanity

Abyssal | 17.12.2004 | Black Metal
3:34

Pahasti viimeistelemätön, mutta välttää taas hetken. Lyriikka:

abhorrence against this weakling community
they breed from seed of god

now is a time to make a change
this all will burn today

in my anger, everything dissappears
my weapons are stronger than steel
i am so mighty upon my need
to damnate all humanity

stars above me flees in fear
holy spirits cries for mercy of mine

in eternal fire we will all gain that what we deserve
in heavenly supreme court you will fail yourselves
so please go in hell

stars above me flees in fear
holy spirits cries for mercy of mine

the heartless being
survives today
before the damnation of dominating humanity
sisters of mercy,
these leeches of the ground
they wont judge us
anymore

i baptize myself by christian blood
i kill myself on pentagram

8.33   2660 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Azag 26.09.2008
Säröjä ei ole säästelty, melkoisen karu äänimaailma on. Kivan kuuloinen sävellys. Vaikkakin jotenkin syntikka oli lievä turn off :P. Ei vain jotenkin meikäläisellä toimi bm:ssä. Suhteellisen pätevä kokonaisuus kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Chrimera 04.04.2007
Ei saatana mä pidän tästä. Soundit on kuin suoraan Norjabäkin kulta-ajoilta ennen Vikernesin pidätystä. Taivaal.... Saatanallista!
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 20.06.2006
Agressiivisesti lähtee liikkeelle tämä virsi Ruotsin suuruuksien malliin ja on sitä loppuun asti lukuunottamatta keski osion näppäilyä joka oli biisin parasta antia, voisin sanoa että jopa loistavan kuuloinen. Jonkun orkan säkeistö siitäkin tuli mieleen mutten muista nyt mikä :) Saundit on karut niinkuin ylläkin mainitaan, mutta ihan ok jos kitaraa ei lasketa. Vielä nuo nopeat sahaukset meni näillä saundeilla sekä se näppäily, mutta demppaukset kärsi pahasti. Rummut taaseen toimii perkeleen hyvin, on juuri sopivan tunkkaiset biisin yleis tunnelmaan. Laulut on myös mieleeni, tarpeeksi vihaista ja likaista. On kuitenkin loppu pelissä melko tylsä sävellyksellisesti, kyllä tämä kaipaisi vielä hiomista ja laatu riffejä lisää, mutta ok biisi.
Mikserin keskikastin yläpuolelta rimaa hipoen.

Pitääpä perehtyä noihin muihinkin, koska potentiaalia kuitenkin löytyy.
0   +1 +2
 
8
chthonian 30.04.2006
karu meininki. HIRVEET soundit, eikä hyvässä mielessä. vanhaa emperoria hieman muistuttaa paikoittain.. hyvä tulee!
0   +1 +2
 
7
Archaios Ophis 06.12.2005
Laulu kuulosti ihan hyvältä, sikäli kun sitä kuuli. Kovasti tuntui kuitenkin vokaalit jäävän taustalle ja kitarat olevan liiaksi pinnalla. Melodiatkaan eivät liiemmin sytyttäneet, mutta tunnustusta ainakin repivästä meiningistä.
0   +1 +2
 
7
INGORTHOR 19.09.2005
Joo täytyy myöntää että soundithan olivat harvinaisen huonot, mutta se ei kiellä sitä tosiasiaa että itse musiikki oli harvinaisen hyvää Black Metallia!!! Alku oli ihan hieno ja sen jälkeen lähtikin harvinaisen iskevää tykitystä tulemaan!!! Täytynee kyllä sanoa että jatkakaa samaan malliin mutta äänenlaatua saatte kyllä parantaa reilusti...Sitte kun sekin puoli on kunnossa niin kyllä tästä saattaa jotain tunnetumpaakin tulla...
0   +1 +2
 
8
Grimmord 09.07.2005
Kyllä, tältä black metallin pitää kuulostaa, sirkkelit kehiin ja kristityt kappaleiksi! Ei ole ainakaan vauhdista puutetta... Käykääpä tsekkaamassa myös Lathspell.
0   +1 +2
 
9
TT^ 04.06.2005
eihän tässä valittamista, varsin emperormaista tunnelmaa paikoin,enkä sanoisi että se on huonoasia ;)rokrok jatkakaan samaan malliin
0   +1 +2
 
9
argon 04.03.2005
Nonniin, täältähän lähtee! Soundit on kyllä todella uskomattoman karmeat, mutta yritetään saada selvää itse biisistä.

Biisissä on mukavasti Emperor-maista pyrkimystä yhdistää sinfonisia elementtejä reiluun tykitykseen, mikä täältäpäin ansaitsee aina hyväksyvän nyökkäyksen. Soittopuolelta pisteet erityisesti rumpalismiehelle, joka pitää kiitettävästi näilläkin tempoilla paketin kasassa!

Ei muuta kuin uutta demoa tekemään ja KUNNON soundeilla, kiitos! Bändissä on potentiaalia ja vimmaa kiitettävästi, miksi olisikin sääli jos demot pilataan kammottavilla soundeilla - joutui nimittäin todella keskittymään, että sai biisistä jonkinlaisen kuvan tuon kaoottisen äänimaailman keskeltä. Eli kunnon studioon nauhantekoon, niin varmasti lisäkuulijoita tippuu näin tasokkaalle musiikille -> mieluummin soundimaailmaan mallia vaikkapa Emperorin "Prometheus"-levystä kuin jostain Norjalaisesta demosta vuodelta 1991 ;)
0   +1 +2
 
9
GREV 18.12.2004
Tuttua Abyssal soundia bändi tarjoili tässä biisissä ja hyvältähän se kuulosti...
Syntikat nousivat taustalta hyvin ja toivatkin biisiin erinomaista ilmapiiriä täten.

Tuo biisin matelukohtaus oli aika jännän kuuloinen, eikä millään pahalla, vaikka nykyiset post-BM bändit tulivatkin mieleeni.

Hyvä biisi kaikenkaikkiaan
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta