Hail to your Fury

Admit Temptation Waydown | 10.04.2010 | --
5:39

Peruskauraa. Pelottavan tuhti alakerta. Rouheaa murinaa.

7.33   504 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
tuntematon_pelle 11.11.2010
Soundit ihan hyvät demotuotokseen. Sävellys on juuri sopivan pelkistetty omaan makuuni vaikka pieniä koukkujakin löytyy. "Suurimmat miinukset" tulevat ehkä laulusta, mutta luulen että kyseessä ovat pelkät tuotantotekniset asiat. Eli siis soundissa ei oikeastaan ole mitään vikaa, mutta tuntuu yläpää puuttuvan ja kompressointiakin tuntuu oleven jonkin verran liikaa.

Biisinä toimiva levyntäyte, mutta tuntuu uppoavan harmaaseen massaan miksauksen/masteroinnin puolesta. Tätä kuitenkin ihan mielellään kuunteli, ja teillä tuntuu olevan musiikillinen suuntakin hanskassa.
0   +1 +2
 
Jaycob... tekstistä sanoisin, että kunhan ikäsi karttuu ja/tai saat muutamia kolhuja niin ehkä asiat aukeavat. Joka tapauksessa, kiitos näkemyksestäsi.

Montin, kiitos. Olet osuvasti kuullut oleelliset asiat.
0   +1 +2
 
7
Jaycob 17.04.2010
Alussa soundit toimi ihan kivasti, mutta kun laulu tuli messiin meno tuntu jotenki laimeelta. Myöskin sanotuksissa ei ollu oikeen mitään järkee alussa (tai sitten en ite vaan tajunnu) ja mua häiritsi toi englannin lausuminen tietyissä kohissa. Kai tää aika peruskamaa on. Eli "ihan ok, ei mitään ihmeellistä".
0   +1 +2