Des

afloat | 06.04.2005 | --
3:42

biisi numero 2. joo tän sävellystyöhän oli erittäin mielenkiintosta. aateltiin tehä yks radio sinkku ja se osu sit tälle biisille. kivaa vipellystä ja muuta settii. jea jea.

8.50   834 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=123074
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

scaramangas 28.04.2005
Todella paljon parempi kuin toi New Pale disease. Jotenkin ilmavampi. Ainakin tossa alussa. Mutta tässäkin laulut ja sovitukset voisi hioa paremmin kuosiin. C-osassa on ihan hyvä rento meininki ja tykkään paljon siitä tremolokitarasta.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 23.04.2005
Tämä kuulostaa huomattavasti kypsemmältä materiaalilta kuin tuo "New Pale Disease". Erityisesti pidän tuosta introsta kun tulee cleanilla ja jollain efektillä (onko u-vibe?) pätkä, sitten paahtoa ja taas rauhoittuu. Tähänkin ehdottaisin niitä stemmoja kertsiin, ne nimittäin tuo niin paljon eloa melkein mihin vaan kappaleeseen. Lauluosuudet tuntuu olevan välillä vähän hakusessa. Välillä mennään inasen nuotin vierestä. Mutta treenaamallahan se korjaantuu. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 14.04.2005
Tää biisi kolahti mulle paremmin. Riffit on erittäin kivat ja rakenne biisissä toimiva, melodiat messevät. Laulukin toimii tässä paremmin, vähän on saatu rouheutta mukaan, hyvä! Tässä vielä voisi miettiä vetää vielä enempi karjumalla vaiko treenaako puhdasta laulua enempi, välimalli on aina välimalli. Mutta hyvät jo laulut tässä. Tätä biisiä voisi oikeastikin jo kuulla radiossa, kun pientä hiomista vielä tulisi.
0   +1 +2
 
8
Harulf 14.04.2005
Ehkä jotenkin pikkasen sitkeempi biisi kun toi "New pale disease". Soundi on todella hyvä taas kerran, mut jotain puuttuu. Mut ei mitenkään huono biisi. Alku ja keski osaa toimii parhaiten. Teistä tuu mieleen Smashing Pumpkins, eikä se oo mikään huono vertailu!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat