Feelin'

alpha C | 12.11.2004 | Melodic Trance
4:55

Miksaus nro. 1.. Aika laimesti sovitettu yhteen, voisi miksata "energisemminkin" ja basari taitaa olla liian hiljainen?

8.45   2499 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lion Sales 12.10.2009
Tykkään tosipaljon tämän tunnelmasta. Päämelodia on mukavan mystinen ja bassonuotin sävelkulku oli vakuuttavaa. Päämelodia kuulosti olevan aika kovalla suhteessa basariin ja bassoon. Ja sit basson soundi voisi olla jotenki tuhdimpi, ehkä oktaavin alempana. Tämä ei tärisytä huonekaluja, tosin kuuntelin kuulokkeilla.
0   +1 +2
 
8
miikkav 10.02.2005
Alkaa todella hyvin ja mukava melodia tuleekin melkein heti mukaan, että ei turhaa jumputusta alku täynnä!
melodiat toimii kokonaisuudessaan, rummuista pidän, varsinkin kick potkii mukavasti ja sen ''endit'' ovat todella hyviä! rakenne on ihan kunnossa, ei tästä biisistä mitään suurempaa moitittavaa...
0   +1 +2
 
8
Groovy-Guy 27.12.2004
hyvä biiisi hyvällä melodialla. basari on kyllä tosiaan vähä liian hiljanen ja se sais olla enemmän iskevä (bassoo lisää). sit bassokin on vähä liian korkea. sitä vois laskee oktaavilla tai jos se kuulostais ihan paskalta niin vois vaan bassoo lisätä. biisi toistaa myös itteensä hiukkasen...
0   +1 +2
 
9
siiki 17.12.2004
Melko energinen pläjäys alusta alkaen.Saundimaailma on ihan mukava ja melodiat menevät mukavaa rataa ja etenee hyvin koko biisin ajan.
Rummut saisivat ehkä olla jotenkin tehokkaammat mutta basso toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 17.11.2004
Energistä alkua tarjoillaan, ihan toimivaa kyllä. Leadi menee välillä hieman epäsointuun bassolinjan kanssa tuossa alussa, mutta alkaa sitten jo sopia paremmin kun kuuntelee eteenpäin. Taukokohdassa olisi voinut olla enemmän tehoa, muhkeampaa padia tai sellaista. Melodiat toimivat biisissä ihan hyvin, mutta ehkä matalammalta soivia melodioita tarvittaisiin enemmän, koska nyt muut ovat korkealla, ainoastaan basso on matalalla. Rummut soivat tässä hyvin, kick on aika sopiva, hieman tehoa ehkä kaipaisi lisää. Muuten tämä osasto toimii. Rakenteessa en näe oikeastaan mitään vikoja, ihan hyvinhän tuo toimii. Kokonaisuudessaan ihan hyvä biisi, mutta melodioihin olisi voinut panostaa enemmän.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 16.11.2004
Kiva että olet pitkästä aikaa jaksanut tehdä uutta musiikkia! Mietin että viekö se sinun koulu jo kaiken ajan;) Meinasin jo arvostella tämän lauantaina, mutta ajattelin että parempi on arvostella ihan selvänä ilman mitään viinoja. Asiaa osaisin kirjoittaa, mutta olisiko kukaan ymmärtänyt asiasta mitään? Heh! Oli ihan hauska muuten nähdä sua viime lauantaina Popissa;) …Joo itse asiaan! Ei minusta bassossa uuvu mitään. Rumpu sekä bassolinja kuulostavat minusta hyvältä. Rummut ovat muutenkin melko monipuoliset ja soundit on myös laadukkaan kuuloisia. Phaseri kuulostaa hyvältä rummuissa ja hienoja filtteröintejä on taustalla. Mistä sitten tulee miinusta, on melodian hieman sekavasta rakenteesta. Pääsääntöisesti melodia kyllä pysyy hyvin kuosissa, mutta pari kohtaa hieman häiritsee lievästi voimakkaan vaihtelun takia. (vaihtelu on kuitenkin onneksi lievää siihen vanhempaan melodiseen) Rakenne muuten on parantunut roimasti toiseksi uusimman jälkeen. Hyvin sinun tyylisiä soundivalintoja on jälleen. Melodia on kyllä kieltämättä kuitenkin melko toimivaa sorttia, vaikka vähän valitankin siitä. Ei mitään mullistavaa, eikä oikeastaan mitään huonoakaan. Kikkailua biisissä olisi voinut olla enemmänkin, mutta hyvä ilman liikamässäilyä efekteillä. Hyvin tehtyä ja hyvä makukin jäi kuuntelun jälkeen. Minusta tämä on tämän hetkisistä biiseistäsi paras. Minusta henkilökohtaisesti tämä kappale on kasiplussan arvoinen, mutta kun luen omaa arvostelua, niin kyllä voisin antaa kasipuolikkaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta