Flight Unlimited

alpha C | 18.02.2005 | Melodic Trance
4:21

Ensimmäinen versio. Kuunteluita tullut ihan kivasti, mutta kommentteja voisi tulla lisääkiin.. Ihan vapaata jorinaa vaan tulemaan.. :)

8.25   3069 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Dacia 20.06.2005
Tää soundas mikserin keskitasoa paremmalta, bassot oli kivan täyteläiset ja äänimaailma toimii moitteettomasti. Suhteellisen perussoundia, mutta hyvä toteutus ja tuotanto.
-blue eye -
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 19.02.2005
Aukeaa upeilla padeilla todella eteerisen rauhallisesti... sopivan saattelevat, vaikka pitävätkin hieman kiirettä aloittelussa. Kompressointi miellyttää korvaa ja soundit ovat todella makoisan kuuloisia... matolat soundit pomppii hyvin kickin mukana... Leadeissa on lievää epärytmisyyttä mukana, vaikka muuten melodiat ovat dramaattisen hyviä... välillä vain kuviointi häiritsee... ehkä toimisi paremmin kicki kohdissa, kuin näin välimaastoon sijoitettuna... en tiedä sit miltä melodiat silloin kuulostaisi... toisaalta näin ihan hyvä... kuulostaa ainakin erilaiselta... ei ainakaan kovin turvallinen ratkaisu=)

Soundit ovat muuten ihan hyvin toisiinsa nähden tasapainossa... Filtteröinti kickailut sulla on ollu aina hyvin hallussa ja niistä tykkäsin kovasti. Tilutuksissa toimii hemmetin hyvin just toi perus cutoffin sweeppaus! Ehkä alku lupaili kovempaa biisiä, mut kyllä tämä maistui mulle todella hyvin...

Suurimmat jupinat kai tulee pienistä epätarkkuuksista leadeissa... suvanto vaiheissa se iskee ainakin pahasti läpi... mut ei se onneksi häiritse... huvittavaa sinällään=) Toisaalta ei osaa valittaa mistään!?Ehkä en osaa vain päättää itseni kanssa? Mutta kuitenkin laadukkaan kuuloista! Soundeista, rakenteesta ja kikkailuista 9½... melodia olisi jotain 7½.... 8½ tuntuisi aika hyvältä... ei ihan kiitettävä mielestäni.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 18.02.2005
Hyvää tunnelmaa tarjoillaa jo alussa. Basari tosin saisi olla tehokkaampi, ehkä vähän turhan syväksi EQ:lla säädetty, semmosta tamppausta kaipaisi enemmän. Muuten ihan hyvän kuuloisia rumpusoundeja löytyy vaikka mitään uutta ne eivät tarjoakaan, mutta eipä sen tarvitsekaan jos toimii näinkin. Tietty enemmänkin soundeja olisi saanut olla. Melodiat kaipaisivat myös hiomista lisää. Tuo leadin linja on liian töksähtelevä, elikkä siihen parannusta. Muutenkin vähän jotakin koukuttavampaa saisi olla mukana tällä osastolla. Soundit paikoin ihan mukavan kuuloisia, mutta yleisesti ottaen niitäkin voisi parannella. Rakenne pelaa suht hyvin, ehkä vähän enemmän efektejä saisi olla siellä täällä täytteenä. Kokonaisuutena tämä ei iskenyt kovin hyvin, ihan hyvä melodialinja biisissä, mutta tuo pääleadin linja kaipaisi muutosta vielä ja sitten yleensä soundeihin parannusta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat