Ne'Ban

Alpha Mind | 10.08.2003 | Industrial
4:58

Oma panokseni peli/elokuva musiikkiin :), eli lyhyesti kitara painotteista industrialista techno pauketta...mieleeni tulee ensimmäiseksi jonkin räiskintäpelin musiikit.

8.50   1244 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Begga(R) 07.05.2005
Heti ekana tuli mieleen joku avaruus. Sen jälkeen tuli se kitaran sointu ja siitä sitten tuli mieleen Jimi Hendrix. Tunnelma katossa, näin lyhyesti sanottuna.
0   +1 +2
 
7
Rohstoff 20.11.2004
Kauhean pitkä intro ilman kummempaa kehitystä ennen varsinaista biisiä. Biitti ja bassolinja olivat ihan jänniä, mutta kitaraan olisi voinut heittää ronskisti enemmän säröä ja efektiä. Minulle tuli kitarasta mieleen lähinnä tuulinen aavikko ja yksinäinen cowboy soittelemassa. Biisi oli melko samanlainen koko kestonsa ajan; erilaisia elementtejä olisi pitänyt tulla biisin edetessä mukaan. Ai niin, mistä industrial-genre?
0   +1 +2
 
8
T3K 14.08.2003
Noh noh.. nyt alkaa jo olla oikea tyyli. Tuo kitarasoundi ei vaan oikein käy meikäläisen korvaan. Mitenkäs olisi jos tehtäis tuo ihan oikealla kitaralla? Pituutta kappaleella voisi olla lisää, ja basari saisi hakata tiheämmin - enemmän teknotyyliin. Genre tässä liikkuu mielestäni jossain industrialin ja industrial metalin välillä, mutta lähempänä industrialia. Ekalla kuuntelulla arvosana 7 mutta toka kuuntelu muutti mielipiteen kasiin. Kyllä tämä esimerkiksi jonkun Max Paynen tyylisen pelin taustalla menisi. Alku on silkkaa hiiviskelyä ja loppua kohden sitten räiskettä ja kyttäystä.
0   +1 +2
 
9
Imp 11.08.2003
no johan repäsit ;) vittu yllätyin kuinka hyvä toi kitaran soundi on..mutta jotenkin se ei mene haluavammalli tavalla..soundi maailma on loistavaa ja reveerbin käyttö on juuri sopivaa tähän.taiteelinen biisihän tämä on kun toi kirara menee oudosti tossa koko ajan..pituus jäi kaivamaan sitä olis saanu olla muutama minuutti lisää..joku lisä osio ois tehny hyvää tähän
0   +1 +2