Chlorine

Aluminium Blade | 13.01.2004 | Breakbeat
3:56

Pikkuisen vanha kappale jo. Erittäin The Prodigy:mainen. Sen takia mietinkin tän laittamista tänne. Mutta kun on pari kappaletta vielä niin kesken pitää nyt saada jotain ennen niitä tänne. :)

9.38   2728 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kirkiisi 03.11.2006
hävis koneen formatoinnin yhteydes ne sun vanhat biitit... saisinko tähän räkii sanat päälle? ota yhteys: rekiaro_@hotmail.com
0   +1 +2
 
10
GELE 18.02.2005
ähhähtäh? toi bassolaini on ku suoraan siitäyhestä prodigyn biisist minkä nimee en nyt satu muistamaa.. ja rummut sit siitäyhestä toisesta prodigyn biisist.. :D ja toi vonguntaki vissii? tälle tulee kyl täys kymppi vaik ite yritänki väsätä vähänniinku hip-hop-biittiä. tää on ihan erilaista ku se musa mitä ite kuunten mut silti tää on nii saakutarallaan hyvää!
0   +1 +2
 
sakke-makke 16.01.2004
voisin oikeastaan olla aika samaa mieltä tästä kuin tuosta "motherfucker":istakin..tosin biisinä tämä ei ehkä ollut yhtä vahva. hmm. en nyt osaa oikein sanoa mitä mieltä tästä saundista pitäisi olla kun tämä on jo _niin_ samanlaista kuin howlettilla..että sakottaako vaiko kumartaa. paha paikka. nyt en tohdi antaa numeroa, parempi pistää mietintämyssy päähän ja kelailla tätä rallia vielä. sanoisin että jälleen 8puoli tai 9-, mutta tää imitointi..hm. vahvaa full-on saundia tää kyllä on laadullisesti. [pelottaa ajtus siitä, että olisit rumpubreikeissäsi jopa salaa samplannut joltain howlettin träkiltä jotain... :P, tulee paranoia :D ]

mut hyvä hyvä edelleen miksausjäljen puolesta.
0   +1 +2
 
Toi blinehän on ihan suoraan?! Ainaki melkeen. Muutenkin olet onnistunut matkimaan hyvin. Synariffit eivät vain ole ihan yhtä tarttuvia. VIUU VIUU VIUU! Sinunkin pitäisi samplata vanhoja biisejä ja laittaa siihen sitten säröä päälle. Voodoo peoplenkin "se upea ja tarttuva saundi" on vanhasta funkbiisistä. Juups. Hyvin matkittu. Omat ideat aika vähälle ovat jääneet. Ei mulla muuta oikeestaan.
0   +1 +2
 
9
DjLime 13.01.2004
jälleen yksi hyvä biisi sulta. Soundeista alkaa vaan jo tulla toistoa. En tiedä onko se niin hyvä juttu. Tässä on aivan samanlainen soundi kuin noissa kahdessa aikasemmassa biisissä, mutta en valita. On tässäkin oma koukkunsa. Vielä kun saat vähän soundia eteepäin ja massiivisempia koukkuja niin pääset kilpailemaan prodigyn tuotoksien kanssa. Hyvä biisi vaikka hiukan negatiivisen kuuloinen kommentti.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 13.01.2004
Prodigy - vaikutteet kuuluvat selvästi läpi, varsinkin parin minuutin jälkeen starttaavassa rumpukompissa. Mutta hyvin rullaavaa ja toimivaa materiaalia jossa toteutuskin on hyvällä mallilla. Erittäin mielelläänhän tämän kuunteli.
0   +1 +2
 
10
montzi03 13.01.2004
Ihan loistava piisi...Kyllähän tämä potkii hyvin eteenpäin=) Soundit on kohallaa eipä tässä valittamista ole
0   +1 +2
 
9
Deafbase 13.01.2004
tää onkin tuttu kipale :) joskus silloin teil vissiin oon kuullut en mee kyl takuuseen... Onhan tää joo Prodigymaista ainakin basson osalta :) hyvä ja menevä kappale!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta