Let there be light

Aluminium Blade | 09.07.2003 | Electro
2:02

Lyhyt mutta sitäkin \"tulisempi\" :) Alku on sitten _HILJAINEN_, joten varokaa volumen kanssa ;) Tämä kappale kohtalaisen hidasta pumppaamista! Kuulin radiosta uusimman Beat and stylesin biisin, siit sain todella suuren inspiksen tekee musiikkia. Tässä on paljolti vaikutteita kyseisestä biisistä. Kertokaa mielipiteitä.

8.00   1417 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

aleksi 05.08.2003
alku toimii jännästi, biisi ikään kuin "vastaa puhelimeen". mutta loput biisistä on aika tylsää ja sattumanvaraisen kuuloista. biittikin laiskanpulskea. ei ny putoo tähän alumiiniteräfaniin
0   +1 +2
 
Kovin on jäänyt lyhykäiseksi tämä biisi. Kommenttia kuitenkin tulee. Eli. En ole sitä beatsandstylesin uusinta laulua kuullut, mutta tuosta vokaalisamplesta tulee vahvasti mieleen ja onkin sama kuin erään trance artistin samanniminen biisi. Hi-tech - let there be light. eikä siinä mitään. Tämä biisi kyllä pärjäisi ilmankin ko. samplea. Nimikin saattaisi silloin olla mielikuvituksekkaampi. ;) Chipsaundit ovat oikein kivoja. Siis tuo puhelinsaundi. Sitä olisi voinut jkäyttää enemmänkin biisissä. Jos tämä vain olisi pidempi. Groovaa erittäin mukavasti varsinkin basslinensä puolelta. Olisit varmasti saanut tästä pienellä lisävaivalla pidemmän ja muutenkin premman biisin. Jään odottelemaan sitä.
0   +1 +2
 
juhku 10.07.2003
No Dizki jo sanoki mitä mu piti sanoo...
0   +1 +2
 
Deafbase 09.07.2003
kts sullakin uus biisi pitkästä aikaa :) ihan on mielenkiintoinen biisi aj vocsut on just hyvät sopii biisiin... ihan hauska idea tuo puhelinkin kyllä tää on ovela ja uuden tyyppinen biisi sulta :D
0   +1 +2
 
8
-Chrustal- 09.07.2003
Ite en musatyylistä pahemmin diggaile mut tää oli aika piristävä kokemus. Loppu aika lyhyeen kyl tää sun biisis. siks 8 eikä 9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta