Mad For Agents

Aluminium Blade | 13.09.2004 | Breakbeat
3:05

Löytypä tällänen mp3:nen kaverilt, en edes muistanut tehneeni sitä!

Koneeni läpikouluttua en löytäny tän flp:tä ja en voi viimeistellä! ai että ottaa päähän! kumminkin olen todella tyytyväinen tähän. noh jos flp löytyy niin viimeistelen tän, mut muuten se jää tälläisenään tänne.

Biisi on jonkinlainen hybridi breakbeattia, rockia ja hoppia. :)

8.29   2886 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
T-Sync 12.11.2005
oi saatana kun kuulostaa hyvältä!
0   +1 +2
 
Drakmin 16.03.2005
Onko itse soitettu kitara alussa? Jokatapauksessa se kuulostaa mukavalta. Rummut tulevat mukaan kivalla 'fillillä'. Olen huomaavinani pientä ylisärkemistä basarissa. Voi olla tietenkin tarkoituskin. Alkuosa kulkee eteenpäin hienon kitaran voimin. 1:10 tulee hyvää vaihtelua rumpujen osalta ja tuo sorminapsautus sample on oivallinen. Puolentoista minuutin kohdalla kuulen jotain voimakkaastiefektoidun kitaran kaltaista ääntä joka toimii hienosti. Siinä on hieman jopa kasarihenkeä joka on aina plussaa minulle. Suurin puute tällähetkellä tässä biisissä on jonkin repäisevän pääleadin puute. Toisaalta tuon voi ajatella vahvuutenakin jos haluaisi käyttää tätä biisiä taustamusiikkina johonkin. Ja tämähän toimisi melkein minkä tahansa taustalla. (tv-shopista -> elokuviin ja peleihin)

Teknisesti hyvää tasoa lukuunottamatta ajoittaista kickin särkemistä. Suurin puute 'taustamusiikkimaisuus'
0   +1 +2
 
7
grip 27.02.2005
Hmm... Alku on jotenkin laimea, oisin toivonut vähän iskevämpiä skittoja tai leadeja tohon.. Rummuissa vähän sama ongelma; ei tarpeeks munaa. Tässä biisissä ois kyllä potentiaalia, rakenne on hyvä, joskin pituutta ois voinut olla enemmänkin..
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 28.10.2004
Aika jees soundit. Ihan mukava fiilis muutenkin biisissä. Biitti on toimiva ja hienoja kikkoja löytyy sieltä täältä. Tälläne on kyllä aika mukavan rauhallista, mutta samalla sopivan menevää settiä. Kuvauksen luettuani latasin mielenkiinnsota, että mahtaako tällänen pudota sitte ollenkaa, mutta kyllä tää hyvältä kuulostaa ja soundaa tosiaan ihan hyvälle. Mikäs tässä, hyvä biisi ei oikeen mitään muuta tässä osaa todeta. :)
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 17.09.2004
Tuli heti alun pyörähtäessä mieleen Tekkenin pelimusa. Tämä biisi voisi sopia hyvin Tekkenin johonkin Japsi kenttään tms. Oikein viihdyttävän kuuloista musaa jota jaksaa kuunneella. Rento fiilis ja puhtaat äänet.
0   +1 +2
 
9
juhku 15.09.2004
Jee vähä siistin kuulonen!! :) puhdas ja semmonen vauhdikas! täytyy kyl sanoo et mahtavia noi rummut tuolla!!! ei tästä ny oikeen taas osaa sanoo mitään semmosta mikä ketään kiinostais!! :P mahtava biiisi!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat