Never Ride The Lonely Road

Aluminium Blade | 21.01.2004 | Big Beat
3:23

Rokahtavaa breakbeattia eli bigbeattia? En nyt osaa kunnolla noiden genrejen väliltä valita.

Biisi alkaa vanhalla kikalla. Jotkut ketän on kuunellu minun biisejäni varmaan huomaavat sen. :) Biitissä on vaikutteita Pepe Deluxesta, jonkisen verran enemmän fillejä kuin yleensä. Poikkeaa aika paljon aikasemmasta tuotannosta. :)

antakee palautetta.

8.20   2361 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=49777
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
sarka 01.02.2004
Todella erikoinen biisi. Erikoiset ja välilä aika riitaisan tuntuiset soinnut. Biitti on aivan loistava :) Vokaalit eivät oikein sovi biisin äänimaailmaan. Itse asiassa luulen vähän etten päässyt koko biisiin sisälle ollenkaan ainakaan näin ensimmäisellä kuuntelulla. Tosi hienoja kikkoja mutta koettaisin silti hakea vähän melodisuutta tähän biisiin.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 01.02.2004
Okein pätevää ja eteenpäin rullaavaa tavaraa. Selvästi viimeistelty ajatuksella eikä vai sutaisemalla. Rakenteesta löytyi paljon minua viehättäviä ratkaisuja. Ehkä hiukan liian "hilpeä", pieni lisämunakkuus olisi toiminut minun kohdallani mutta tällaisenaankin oikein tasapainoinen ja harkittu teos. Hieno kitara, btw.
0   +1 +2
 
7
Tumppi 01.02.2004
Mukavan vauhdikasta menoa. Hienoinen liiallinen yskitoikkoisuus alussa häiritsee.
Eli mielestäni pientä vaihtelevuutta olisi saanut olla. Sitten soundit hieman vaihtuu mutta sittenkin vaan toistetaan yhtä ja samaa. Elikkä hieman tylsä vaikutelma jää. Mutta kokonaisuudessa mukava biisi.
0   +1 +2
 
Monique Deés 27.01.2004
Mukava meininki taas kerran :) Kitara on tosiaan hyvä, DjLimen kanssa oon samaa mieltä tosta piippaavasta soundista.
0   +1 +2
 
8
DjLime 22.01.2004
Hmm.. tuo kitara on hyvin onnistunut, mutta en tiedä miksi ei oikein iske biisi muuten. Ei nyt löytynyt sellaista tunnelmaa, että olis nauttinut tästä. Biitti vielä menee ihan mukavasti, mutta tuo kertosäkeen korkea soitin ei oikeen nappaa. Oli pakko kuunnella toiseen kertaan kun ei ensimmäisellä oikeen repäissyt. Tuo vokaali samplella leikkimis kohta kuulostaa aika paljon chemical brothersilta. Ehkäpä tuo korkea piippaava soundi tuossa melodiassa aiheuttaa loppujen lopuksi tämän fiiliksen laskemisen. Se ei oikeen tuntuisi kuuluvan joukkoon. Muuten on aika maukasta chemical brothers tyyliä tässä mukana.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 22.01.2004
Noh katotaan mitä muuta palautetta saa :) luulen kyllä että pistän kohta puolin muutellun version (tosin ei paljon muutoksia)
0   +1 +2
 
9
a98 22.01.2004
ei mitään muuttelemista, tää on ihan ässä.. kitarat on groovy ja rhodesit rokkaa.. hyvä rok meininkin :)
0   +1 +2
 
aluminiumblade 22.01.2004
Tän kappaleen mä vedän takaisin. Olkoon vielä tän yön täällä. sitten pitää muutella paria juttua :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta