Reaktor62

Aluminium Blade | 10.03.2004 | Breakbeat
4:16

Pistin tän nyt ehkä vähän keskeneräsenä. Pelkään jos en nyt sitä laita niin voi olla etten koskaa saa sitä tänne. Kone alkanu flippailee erittäin paljon. :( Mutta antakee ihmeessä palautetta!

8.00   1347 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Flip 13.03.2004
Komppi on jotenki pirun veteinen. Noi sun edelliset kompit on sytyttäny aina jotenki mussa sen "prodigy" -yms. tulen, tai sillai et sen heti huomaa et oot prodigyy kuuunntellu. Tässä tää komppi on suht vaisu. Ei oikein anna mitään. Kyl noi melodiat ja acid soundit on pirun hyviä. Tuol joku sano et 20bpm lisää ni hyvä tulee.. Meinasin kyl iha samaa et minusta tuntuu et tää junnaa. Joku 8+ Et haluis joskus tehä yhteistyötä? :)
0   +1 +2
 
DjLime 11.03.2004
Alku puolisko on mukavan chilliä, mutta melko kylmän tunnelman chillaus mielessä tuo suuri määrä synia tuo. Enemmän saisi olla noita tunnelmaa tuovia ambientmaisia taustaääniä. Näin hitaalla temmolla tämä menee jo chillin, electronicin tai jonkun muun vastaavan genre nimikkeen alle. Jotenkin sekava kokonaisuus. Hyvin voisi sopia johonkin elokuvaan tälläinen vähän ehkäpä jopa abstraktimpi (ei saa suuttua jos et ole biisiä sellaiseksi tarkoittanut) rento biisi. Nuo tauko kohdat on kyllä aika kysymysmerkkejä. Hienoja niitä sulle ominaisia soundeja tässä on ja hienon kuuloista on muutenkin, mutta jotenkin ei vaan löydy sitä koukkua. En rakenteeseenkaan oikeen pääse mukaan. Ja D fast mainitsikin jo tuosta snaresta. Olen samaa mieltä asiasta. Kyllähän tuon kuunteli muutamaan otteeseen ihan mielellään :)
0   +1 +2
 
aluminiumblade 10.03.2004
Alunperin suunnittelin tosta lähinnä autoon sopivaa instrumentaali hoppia! Mutta soundit vaan napsahteli paremmin kohillee tämmöseks. Siitä osittain johtuu toi tyyli.
0   +1 +2
 
d fast 10.03.2004
tää menis kyl jo ihan triphopista ainakin meikäläiselle. kivaa äänimaailmaa puskee kuulokkeiden läpi, ainoana särönä snare, ehkä liian kova/kylmä muihin soundeihin verrattuna? hieman ponnetonta tämmöisenään, mutta kyllähän tämä taustalla menee. jänniä hiljaisuus-kohtia, laittoi varsinkin loppupuolella ihmettelemään että mitäs nyt tapahtui :)
0   +1 +2
 
aluminiumblade 10.03.2004
Ainiin unohtu mainita. Tästä voi bongata selkeitä vaikutteita Lunatic Calmin uusimmasta albumista ;)
0   +1 +2
 
aluminiumblade 10.03.2004
Täs on haettu takaa hitaampaa. Jos nopeempaa niin kattele noit muita biisejä ;)
0   +1 +2
 
juuso oskari 10.03.2004
tempoo +20bmp ja sitte uudestaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta