Roulette Deck

Aluminium Blade | 04.06.2004 | Breakbeat
3:39

Paluuta kunnon aluminiumblade menoon!

Biisi valmistui kohtuu nopeasti. Olen ajatellut jos tämän ilmottaisi mukaan tuohon Greatest bits kilpailuun, eli nyt kelpaisi vielä parannusehdotukset erittäin mielellään! Suuret kiitokset Jonille [HEYYY! (Electro Grip)] ja Jarille (Deafbase).

Nyt siis _mah_ paljon kommentteja! :) Kiitoksia.

9.20   2027 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 70271 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ville Kotiranta 23.07.2004
Kylläpäs tykkään tästä!
Kovaa menoa ja meininkiä, eipä tosin muuta, mutta tokkopa se muuta kaipaakaan.
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 27.07.2004
Kyllä osaa olla hienoa jytkettä. Tunnelmaa herättävä melodia taustalla on tosi hyvä. Tulee mieleen ihan joku action leffa.
0   +1 +2
 
9
juhku 07.06.2004
Rummut on täys kymppi!!! rokkaileva meininki biisistä löytyy ja kitara soundit on iha mukavat.. vähä ehkä ontuu, mut nääh sillä mitää välii oo... O_o pää asia on kunnon rummut ja ne biisistä löytyy!!! :D
0   +1 +2
 
DjLime 07.06.2004
Aika ihmeellinen paketti tällä kertaa. Hienoja leikittelyjä tässä on ja hienoja kohtia, mutta jotenkin heikko sisältö muuten. Biitti on ihan mukavan kuuloinen.. rakenne puolta saisi viilailla, kun ainakin näin ekalla kuuntelulla tämä vetää aika hiljaiseksi ja tästä ei oikeen ota mitään kovin suurta nautintoa irti. Jotain chemical brothers tyylin vaikutteita tässä kuuluu, mutta jotenkin soundeissa (esim. tuossa pillissä tai vastaavassa) on vielä viilaamista. Ihan jees tuotos.. jokin suuri elementti vaan puuttuu.. palailen asiaan kun tiedän mikä se olisi.
0   +1 +2
 
aleksi 04.06.2004
ihan alun perin rupesin fanittamaan alumiiniterää siksi, ettei alumiiniterä kuulostanut miltään, mitä olisin aikaisemmin kuullut. minun kuvitelmissani alumiiniterä on ollut jonkinlainen mielisairas eläin, josta pulppuaa omituista musiikkia ihan luonnostaan. olen halunnut ruokkia tätä eläintä kympeillä, jottei se vaan lopettaisi luonnonmukaista jytäämistään.

mielisairaus on tallella. biitit jyrää kovempaa kuin koskaan. mutta tämä fani on alkanut väsyä. onko se, minkä kuvittelin olevan alumiiniterän "hallittua kaaosta", sittenkin vain kaaosta? ohjaako ääniä salainen suunnitelma, vai satunnaislukugeneraattori?

ja vaikka rimpuilen vastaan, lopulta taas huomaan sen. neljännen tai viidennen kuuntelukerran jälkeen alan jäädä koukkuun.
0   +1 +2
 
Deafbase 04.06.2004
Katos säkin nyt alat palaamaan sitten juurilles takasin vanhat autot ja kaikki tuli takas :) tää biisi on kyl aika rok ja piristää pitkästä aikaa ku on tota vaihteluu ja etsimistä tuntunut olevan välillä musiikin suhteen :) mut ihan kiva taas kuulla vanhaa kunnon aluminiumbladea :)
0   +1 +2
 
Flip 04.06.2004
Hmm täähän on tääs tämmöstä sun tyypillistä mättöä :P Ehkä snareen vähän reverbia..
0   +1 +2
 
a98 04.06.2004
biitti osasto on jälleen kunnossa, mukavan läski ja pumppaava. sähkismäinen soundi on aika toimiva, tosin meikäläinen on hiukan turtunut tuohon. effectit sielä täällä toimii hienosti ja hienoja soundeja on viljelty ympäriinsä. hieno biisi..
0   +1 +2
 
8
Kuusniemi 04.06.2004
Komppi on mitä mainioin! Siitä iso plussa heti kättelyssä. :) Tuon kompin tahdissa kyllä aika suhahtaa nopeasti ohitse.

Mutta sitten, kuten Tourette mainitsikin, kappaleen anti jää hiukan niukaksi. Itsekin kaipasin sitä jotain koukkua, joka jäisi päähän soimaan, sillä nyt kappale tarjoaa hyvin vähän mitään musiikillista antia hyvän kompin lisäksi. Ehkä se olisi riittänyt jos olisit pistänyt lisää asennetta peliin. Mutta hyvä pohja tässä on. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat