Beyond Reality

Amiga! | 09.11.2007 | Happy Rave
6:45

Released with Moods Plateau. Digibooster Pro. 2002?

9.50   628 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tripper 03.04.2022
Toi äskeinen kommentti oli JuhoAP:lta, mikseri bugittaa ja laittoi et Juho kommentois mun nickillä :)
0   +1 +2
 
tripper 03.04.2022
Mahtavaa nostalgiaan vetoavaa hyvän mielen musiikkia, "oi niitä aikoja" :D Kadottaa kivasti itsensä tuossa loppupuolella.
+2   +1 +2
 
9
Tohvelisankari 22.03.2008
Main got!!! vähä tuli mieleen vanhat ajat amigamusasta.!! big up!! ja tää biitti oli oooooikein hyvä. mut näin. jatkoja! käy ihmees kurkkaa millai perkeellinen purkaa sydäntän :D mikseri.net/widit
+2   +1 +2
 
10
Bompaze 07.06.2009
Oih, aivan uskomaton melodia! Menin aivan sanattomaksi. Tässä on sitä jotain. Rumpukompit on siistit ja basso potkii kuin kameli. :D Melodiassa on paljon vaihtelua ja monipuolisuutta, tykkään erityisesti tosta "wanhasta" soundista, siinä on vaan sitä jotain (no vaikuttaa sekin että trackermuusikko itsekin olen=) Inhottaa nykyään niin kliiniset biisit, kun on kaikki rosoisuus pois mikä herättää biisin mielestäni henkiin. Tämä ei ole onneksi mitään steriiliä bakteerikammoisten musiikkia jota on tehty kumihanskat kädessä :) ja biisi on pitkä, hienoa! Oli pakko laittaa uudestaan soimaan heti kun loppui. Tämän parissa taitaa vierähtää tunti jos toinenkin. Toi melodia herättää niin paljon hyviä fiiliksiä, varmaan jokaisella erilaisia mutta itse voisin vain jäädä tähän hetkeen viipymään ja olemaan tämän soidessa. Sunnuntai. Taivas on sininen ja aurinko paistaa. Tulee mieleen edellisen kommentoijan sanoin "ne wanhat hywät ajat" ;) Tää biisi on takuuvarma kiireen- ja stressinpoistaja vaikka hektisesti tykittääkin. Hienoa! Täydet 10 pistettä ja vielä toisetkin 10.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta