Passion Amid Ruins

3:47

Tulevalta julkaisulta. Demoversio (=paskat soundit+olematon miksaus), joitain lauluosuuksia puuttuu.

9.00   480 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 359816 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ace Metalhead 17.01.2009
Keskiosasta tulee tosiaan hieman Individual... mieleen, mutta sehän on vaan hyvä asia. Rumputyöskentely on tasokasta ja riffeissä ei ole säästelty.
0   +1 +2
 
10
Mielenkiintoista tämä sai minut lähes värähtelemään miksaus voisi kyllä olla vähän parempi vähän Deathimainen kappale enempää en osaa sanoa mutta pidin kuiteskin :D
0   +1 +2
 
8
Burden 04.01.2009
Hyvät basso ja kitaralinjat. Örinä on myös aika mainiota, kaipaisi tosin hieman lisää munaa. Ehkä vähän liian progressiivista välillä minulle. Miksaus ei ole hyvää, mutta sen ymmärtää kyllä eli ei siitä miinuksia. Myös puhekohdat ovat hyvät loppupuolella. Kaipaisi tosin enemmän munaa, mutta hyvä kummiskin. Ilmoittele kun tulee paremmalla laadulla.
0   +1 +2
 
8
The Escapist 11.01.2009
Soundit on demoversiossa aivan sivuseikka joten keskityin pelkkään biisiin. Hyvää menoa. Pikkuprogeilu ei oo koskaan pahasta. Maukkaat riffit. Bassosoolosta plussaa! Harmi vaan että jos tämä on keskeneräinen?
0   +1 +2
 
9
Anssopikasso 02.02.2009
Ensimmäisenä täytyy verrata tätä tuolle aikaisemmalle demoplatalle.

Tietynlainen "hartauden tunne" loistaa poissaolollaan, ja tilalle on tullut sitten enemmän teknistä/progressiivista vääntöä, etenkin siirtymiskohdat ja "väliosat" kuulostavat selvästi hiotuilta ja mietityiltä.

Saundeista on ollut puhetta, ja kuten monet ovat sanoneet niin eihän se ole niin juuri näin demojen kohdalla. Uskaltaisimpa jopa väittää että vaikka ne saundit olisivat miten paskat niin ei ne hyvää kappaletta pilaa, vaikka toisaalta paremmat saundit herättävät biisiä aivan erillälailla eloon.

Kuten joku jo huutelikin niin vallan Death -mainen kappale oli, pitääkin levittää tätä ilosanomaa parille Schuldiner -diggarille, uskon että pitäisivät kovasti.
0   +1 +2