She-Wraith

Andy Livid | 25.01.2008 | Darkwave
4:25

Gothic-eroottinen tunnelmoiva darkwave- biisi tanssilattioille.

9.80   2773 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 314871 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

A scent of blood and salty skin,
the Wraith was here,
still I taste my fear, dripping from her lips.

She ran into the woods, I woke up,
to catch her, to bring out the proof,
what she can do, to the soul.

...

You have a will that dims the day,
a heart from night you need a prey.
Feast with the sorrow of anyman,
with an act of rightenousness.

...

I can hear, her speaking,
to the Death,
They are synchronised, but in a way opposites.

All I found, was the trails,
burning hot like was her touch, on me,
made by her hunger.

The trails led up, among the clouds,
I can not stop, when you'll descent again,
as a coldest rainfall.

Then I knew, I'm in a line,
She-Wraith have no time to give her heart,
to make me her first martyr.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
IOXIO78 10.01.2013
Tämä on ollut suosikeissa jo vuodesta 2008. Erinomainen biisi edelleen ja jonkinlainen perverssi kasarimainen electrogootti-ote toimii tässä todella hyvin. Hyvä kertsi.
0   +1 +2
 
BVR 02.08.2010
Vahingon kautta päädyin kuutelemaan, eli siis hölmöilin nappuloiden kanssa foorumin puolella, mutta ei siinä, hyvä vahinkohan sattui. Diggailen saundeista ja kunnon kasaritatsista, paljon kasarimpaa ei voi ilman 80-lukua olla. Biisi ei ole millään tapaa ärsyttävä, se on pehmeä ja koukuttava. Vokaaleista diggailin myöskin, sellaiset sopivan "melankoliset huohottavat & pornot" :D Enpä mie nyt mitään fiksua ilmeisesti saa tästä sanottua, hyvä biisi kuitenkin.
+2   +1 +2
 
Zoidberg 18.02.2008
Tulee 80-luku todellakin mieleen. Aika mitäänsanomatonta. Viittaako biisin nimi Stargate Atlantikseen?
0   +1 +2
 
10
Jan C 12.02.2008
Jälleen positiivisesti yllättävä kipale! Hienosti eteenpäin jytkyttävää darkwavea. Kasaridiscosiemenen istuttaminen tähän kaikkeuden ytimeen oli miellyttävä juttu. Syväanalyysit tarinasta ja sanoista yleensä on ehditty myöskin kehua joten niihinkin on helppo yhtyä. Oivallisesti toteutetut sointumatot herättivät ihokarvat pystyyn muistuttaen kuinka melodillisesti ehyt kokonaisuus ja harmonia vallitsi kaiken synkkyyden keskellä. Siis tyylillisesti synkkä, biisi itsessään täyttä timangia. Vaikka pituudeltaan aivan kohtalaisen pitkä niin kuitenkin aina tulee fiilis että nytkö se jo loppui. Ehdottomasti jatkan kymppilinjaa..
+2   +1 +2
 
10
Darkel 01.02.2008
Voisin suoltaa tähän usean rivin edestä herra Lividiä ylistävää tekstiä, mutta todetaan tämä nyt näin: Andy on kuningas!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 30.01.2008
Andy Livid on artisti, jonka tekemisestä loistaa melodioiden ja tunnelman luontien taidokkuus, unohtamatta tuota niin omaperäistä ja haltuun ottavaa laulusaundia.

Biisissä on huikeita 80-luvun vaikutteita, mutta tämä kuulostaa niin tuoreelta ja mukaansa tempaavalta, ajattomalta musiikilta, että ei voi kuin ihmetellä taas kerran. Kyllä eräs tunnettu suomalainen bändi saisi tällä kipaleella radiosoittoaikaa rutkasti, tietenkin hiukan erilaisella heidän tyyliin sopivammalla sanoituksella ja sovituksella :)

Aloitus on toteutettu mallikkaasti. Heti vauhtiin, kuulijan haltuun otolla ja tyylillä biisi etenee ja kasvaa tunnelmaltaan. Bridget on toteutettu nerokkaasti/taidokkaasti, luoden kipaleeseen omaperäisen leiman tajunnavirrassani. 2,53 alkavan kertosäkeistöä ennen olevaa kohtaa olisi voinut kierrättää fiilistely mielessä ja nostaa kädet pystyyn villitsemään tuhatpäistä yleisö, joka on artistin esityksestä mennyt sekaisin. Sinällään se kohta oli kivan pehmeästi toteutettu. Tässä biisissä ei ollut loistavaa vain kertsi vaan koko biisi on hienoa melodiaa pullollaan.

Hyvin efektoitu syna/synat ja basso luovat loistavan pohjan biisin yhtenäisyydelle. Rumpusysteemit komppaa komiasti ja kaikki muukin toimii eikä mikään häiritse. n. 29 sekan kohdalla mukaan tuleva särösyna on aivan huippu hyvin efektoitu ja oli yksi taustan koukuttavin juttu heti ensikuulemalta. Sitä ilmeisesti tukee joku toinen soitin tai sitten olet sen vaan niin taidokkaasti tehnyt. Loistava miksaus, josta erottuu nuo taustan tehokeinot oivasti ja äänimaailma on todella rikasta.

Laulu, upella sanoituksella/tarinalla kruunaa sitten koko kuuntelu nautinnon todella tehokkaasti ja varmasti, Andymaiseen huipputyyliin.
+4   +1 +2
 
10
Cloom 10.02.2008
Tätä koukuttavaa biisiä on tullut kuunneltua liki päivittäin, sillä se paranee joka kuuntelukerta. Hyvin huomaa kuinka tätäkin kappaletta tehdessä sen eteen on varmasti nähty vaivaa ja hieno säätöä, sillä soundit ja loppu tulos on sit sen verran loistavaa tavaraa mistä saat olla ylpeä. Eli taso nousee sulla joka kerta kun uuden biisin tänne meidän kuultaville luot!!!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta