Magnitude

AndyYZ | 03.01.2008 | Melodic Trance
6:08

Jep eli pitkästä aikaa sain biisin valmiiks. Tekeillähän tää oli jo vaikka kuinka kauan mutta muutaman antimotivaatiokauden jälkeen sain kuitenkin väsättyä loppuun. Tämmösen melodisen trancen merkeissä jälleen mennään.. Pistäkää kommenttia!

0.00   570 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=311539
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 04.01.2008
En pysty tällä hetkellä kuuntelemaan kuin näillä 2.1 purkeilla, että tarkempi pohtiminen jää hiukan taakse. Hyviä ideoita löytyy ihan kohtuullisesti. Pidän tuosta hämyisestä suvannon alkusoundista. Bassline voisi olla hiukan enemmän pinnassa ja se voisi olla soundiltaan muutenkin iskevämpi. Nyt se tahtoo olla hitusen pehmeä ja siitä puuroutuu sen tarkkuus, vaikka muuten pidänkin sen soundista ja menevästä kuviosta.

Soundit on valittu oikein mallikkaasti kuulostomatta mitenkään halvoilta. Haitsut toimivat hyvin, vaikka välillä jopa kaipasin tuolla rumpukomppi puolella lisää pientä väritystä... pidemmän päälle voisi olla maukkaampi.

Melodiat toimivat oikein hyvin minimalistisilla linjauksilla ja jaksavat hyvin kantaa loppuun saakka... ei tosin lievä vaihtelu olisi pahitteeksi, mutta silti toimii! Oikein miellyttävän ja tunnelmallisen kuuloista. Miksauskin on onnistunut mielestäni, vaikka ei aivan täydellinen olekaan. Bassline ja haitsut tuntuu hiukan eriäviltä voimakkuuksiltaan. Pitäisi kuunnella kuulokkeillakin tämä, sillä en osaa sanoa tuota kuitenkaan 100% varmuudella.

Oikein maukas kappale, joka kaipaisi pientä hienosäätöä. Positiivisesti olet tässä kappaleessa onnistunut ja pidin kyllä tästä pienistä moitteista huolimatta.
0   +1 +2
 
siiki 01.05.2008
Alku lähti ihan hyvin liikkeelle mut toi hihat otti korvaan pahasti, ärsytti toi yli-equtus, mut sitten kun bassot ja muut vempeleet tulee mukaan niin tosin ei häirinnyt enää niin paljoa.
Aurisgalea lainaten rumpukomppi olisi voinut olla tosiaan värikkäämpi, ja samaten basso olisi tosiaan voinut olla enemmän pinnassa. Soundit olivat tosiaan melko onnistuneet ja kivat mutta pientä hienosäätöä koko biisi kaipaisi. Monelta osa-alueelta löytyy pieniä virheitä eli tosiaan minimaalisella hienosäädöllä tästä saisi mahtavan biisin mutta näinkin menee kivasti ihan. Vähän jopa ambientvaikutteinen biisi, itse tykkäsin tästä vaikka toisaalta olisin kyllä kaivannut tähän kappaleeseen myös oikein sen "tykitys" kohdan.

Eli siis tiivistettynä, erittäin hyvä kipale vailla pientä hienosäätöä vähän joka puolella. Komppi, basso etc etc. Miksaus oli vielä btw oikein kivasti onnistunut muuten paitsi tuo alun haitsu juttu jonka sanoinkin. Se oli vähän turhan yliequtettu muihin soundeihin nähden. Hieno kappale joka tapauksessa, pidä kaveri lippu korkeella ja lisää kipaleita kehiin vaan! o/
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta