The Stand

Antipope | 28.02.2009 | Metal
6:02

Ottakaa asento!
Excessive Use of Faith EP:n avausraita.

8.96   2776 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 370076 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

The Stand

Winter storm is coming on
We're hiding in frost,
Patiently in wait
For the army of Christ.

Closing in ten-thousand strong
Sheep in wolves clothing
Brace your shields and raise your swords
Let carnage begin

They land these shores with their faith
In their search for Eden
Out-numbered ten to one we are
But soon they'll know the pride of heathen

Under the sign of the cross
You come to take our land
But all you'll gain is misery
So die by our hand

Well have we fought
O'er slaughtered we stand
(On) those fall'n by the sword
Like eagles on a branch

Glory we have gained.
Though soon we may die,
Don't bow your head and mourn,
For today we crack the sky.

I bring my blade down again
With your blood I redden the day
Slaying invaders one by one
I send them to meet their god

[Solo: JR]

For the memory of our fallen brothers
We make the stand
To defend our heritage
The time is now at hand

Raise your swords and brace your shields
Let carnage begin!
To death we fight, not to yield
And the gods of war shall win

(In Memoriam JMP)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Chrimera 11.12.2009
Eipä tästä biisistä voi paljon sanoa.. Kun olen niin huono antamaan positiivista palautetta ;) Main melodia jää kivasti päähän ja biisi rullailee alusta loppuun kepeästi. Kitarat kuulostavat epävireiseltä parissa kohdassa. Miksaaja/ äänittäjä whatever ei ole ollut hommassa tarkkana.. Artistiahan ei voi syyttää mistään :)
0   +1 +2
 
9
Olppa 07.12.2009
Aika mukavan ilmavat saundit tässä, tykkään kovasti. Iron Maiden tulee paikoitellen mieleen, varsinkin introsta. Onneksi ei kuitenkaan jäädä ihan kyseisen bändin mukailuun, sillä persoonallisuutta löytyy myös. Tykkäsin erityisesti tuosta vaihtelusta mitä biisissä on. Välillä nimen omaan Iron Maiden -tyylistä melodiaa ja hiukan rennompaa menoa, mutta sitten taas lähteekin vähän rankempaa menoa.

Laulajan saundista en itse niin välitä, mutta hyvin se kyseisessä genressään toimii. Ei siis mitenkään huonoa, ei vain kolahda minulle tämän tyyppinen laulu. Omat mieltymykset menee vähän enemmän tuonne matalampaan örinään, esimerkkinä tästä vaikka Opeth. Soitannollisesti tämä toimii oikein hyvin. Etenkin rumpali pistää varsin hyvin. Ei mitään järin erityistä, mutta oikein toimivaa musisointia.

Sävellyksellisesti tykkäsin myös. Kiva ettei biisi menee ihan normikaavojen mukaan, vaan osioita on leivottu mukaan hyvinkin paljon ja ne sopivat toisiinsa hienosti. Kaiken kaikkiaan oikein hyvän kuuloista matskua. Itselleni ehkä vähän liian suoraviivaista, koska omat mieltymykset ovat vähän enempi tuonne progemetallin puolelle, mutta ei se sitä tarkoita etteikö tämä hyvää olisi. Ehkä hiukan jäin persoonallisuutta kaipaamaan lisää. En tiedä onko teidän juttu, mutta puhtaita kitaroita olisin mielelläni kuullut tuolla joissain väleissä, olisi voinut sopia ihan hyvin.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 02.09.2009
Rautaneitoa ilmassa, mutta omaperäisellä otteella. Kaukaisia kaikuja tuolta minulle kultaisesta 80-luvusta, mutta tuotu tälle vuosituhannelle.

Asenne välittyy kuulokkeisiini todella mahtavasti ja suorastaan nautin kuulemastani. Kunnianhimoinen teos, joka on onnistunut erinomaisesti. Ette kyllä ole mennneet sieltä mikä olisi ollut se helpoin reitti. Tästä nimittäin saisi tuon siistin n.52 alkavan kitarariffin vuoksi, väännettyä yksinkertaisen hittibiisin. Te teette paljon enemmän ja syvemmän, mieltäni lämmittävän esityksen. Nyrkki pystyyn ja keikoille esittämään.
0   +1 +2
 
9
Tuomio88 24.08.2009
Noniin! Itseeni iski heti nämä saundit! Kitarat ja rummut ovat selkeät saundeiltaan ja mielestäni se, että tahti ja iskut eivät ole täysin kohdallaan, tekee tästä juuri mielenkiintoista. Homma pysyy kasassa hieman niinkuin veitsen terällä, mutta siksi se toimii! Nykypäivänä kuulee niin paljon taitavaa ja viimeisteltyä kamaa, että tällainen persoonallinen tyyli erottuu edukseen.

Laulu sopii myös mielestäni tähän tyyliin. Jollain tavalla saundi muistuttaa hieman Atheistia, ei niin metallimörökitarat tai -rummut. Mielenkiintoista musiikkia ehdottomasti! Alkuvaikutelmasta tulee nämä pisteet.
+2   +1 +2
 
9
Tyranno 29.07.2009
Soundit mielestäni kuulostaa todella hyvältä. Olette kehittyneet parempaan suuntaan näiden vuosien aikana. Hyvä biisi, ei toista itseään ja tätä biisiä tulee varmasti kuunneltua muinakin aikoina. Hyviä riffejä ja vokaalitkin alkaa kuulostaa vielä paremmilta.
0   +1 +2
 
9
Saakel| 01.04.2009
Ui saatana! En ihan odottanu tällästä biisiä antipopelta.
Vähän kasarimeininkiä tässä, hyvin kuitenki muokattu omanlaiseksi soundiksi, tästä mie tykkään.
Helvetin hyvä falsetti 04:15 kohdalla! Tosi omaperänen soundi laulajalla.
Vähän tulee jossain vaiheessa mieleen iron maiden.
Ite diggailen enemmän vanhemmasta tuotannosta, mutta kyllä tää potkii helvetin hyvin.
0   +1 +2
 
8
pommikaitsu 16.03.2009
onko kitaran tuplaus alussa välttämätön. se syö paljon hetkestä kun lähtee muu bändi mukaan.
jotain ongelmia olen havaitsevani taimauksen kanssa.
ja aivan kaamean hölmöt tomi soundit ennen laulun lähtöä. tuli niitä näköjään useampaan otteeseen.
jossain vaiheessa tuli mieleen sana huumori metalli. onko siinä mitään perää.
huumori tulee hieman kieliposkisuudesta ja rumpusoundeista.
biisi on hieman pitkähkö kuitenkaan tarjoten mitään uutta mullistavaa päästyämme iisin puolen väliin.
editointia lisää ja omaa tuotanto korvaa työstämään selkeämpää materiaa. tästä on hyvä jatkaa.
ei ihan vielä radioaoitto materiaali. totta kai jos ohjelman nimi on demo levyt.
0   +1 +2
 
7
Impact 13.03.2009
Taimiongelmat pilaavat alun tunnelmaa ja häiritsevät tunnelmaa. Haitsukikkailu ei mielestäni toimi alussa, vaan siitä tulee lähinnä semmonen ylä-aste meininki mieleen. Kitarat ovat osittain vissiin vähän väärässä vireessä ja tämä iskeekin ärsyttävästi korvaan. Laulu ärsyttää epätasapainollaan, välillä se örinä on suht kuunneltavaa mutta kun taas alkaa se "soinnullinen" laulu niin vaihdot vähän "sortuilee". Haitsu on kauhean kuulonen. Soundit eivät mielestäni ole tarpeeksi jykevät. (Tajunnanvirtaa kirjoitan tästä kun kuuntelen tässä samalla :P) Itse biisi on ihan hyvin koottu kasaan ja osittain miellyttää korvaa. Kitaran epävireisyys särkee kyllä sen verran korvaa että ihan harmittaa että ette virittäny kunnolla :P (maybe its just me :P). Sooloa jäin vähän kaipailemaan, kun oli vähän tota ensiferum vaikutelmaa tos musatyylissä. Muuten ihan kelpo veisu, mutta nuo "ongelmakohdat" veivät sen verran korvaa pois itse biisistä etten oikein voi sen enempää sanoakkaan. Täyttä häkää harjottelemaan soittoa ja treeniä alle ni varmasti nappaa! :D Ja tosiaan Ensiferum-tunnelmaa oli ilmassa mikä on aina kivan julläri! :D
0   +1 +2
 
9
laice 12.03.2009
Alun "olen suomalainen" tyyppinen intro toimii ja antaa heti odottaa jotain loistavaa.. ja kyllähän sitä sieltä tuleekin. Häiritsee kyllä ilmeisesti keskeneräinen miksaus jonkin verran mutta yritetään olla huomioimatta. Biisi etenee tuohon laulustemmaan asti hyvin mutta mielestäni alkaa sitten toistamaan turhaan itseään. Jonkinmoinen typistys voisi toimia tai jättää sitten jotain osia kokonaan pois. Puolenvälin rymistely kyllä kieltämättä piristi meininkiä mutta omasta mielestäni toimisi hieman lyhempänä versiona paremmin. Pituus imee vähän makua muuten toimivalta ryskeeltä. Laulu on hyvän kuuloista ja mukavasti tasapainossa muiden instrumenttien kanssa. Tuo laulustemma/tuplaus toimii kyllä erittäin hyvin.. Pitää nyt hieman perua puheita kolmannen kuuntelukerran jälkeen. Tuo loppu pelastaa biisin pituudenkin. Turhaan hätiköin alussa, toimii näinkin pitkänä versiona =) Hyvää settiä kaikinpuolin!!
0   +1 +2
 
9
Epoche 06.03.2009
Tomit kuulostaa aika huvittavilta, mutta muuten ihan pätevä biisi. Jotain hieman omituista tapahtuu koko ajan joka pitää kuuntelijan varpaillaan, mutta samalla sotkee kappaleen (itse kuvittelemaani) kehityskaarta ja rakennetta - tästä syystä tuntuu ettei oikein edetä mihinkään..Toisaalta tykkään kyllä tyylien sekoittelusta ja muutenkin kuulijan sekoittelusta ettei siinä mitään. Kyllä tätä täytyy palailla kuuntelemaan paremmalla ajalla vielä..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta