LamaPolkka (Hiphei, kuka mun rahat vei?)

6:55

Vappu tuli ja meni. Lamapolkka saa vappuvapinat laantumaan. Lamapolkka saa kaiken muuttumaan ja velat muuttuu saataviksi hetkessä.
Tämä livekseltään improvisoitu laman tappo biisi syntyi noin helmikuun kieppeillä koko silloisen orkesterin toimesta. Rummuissa Tomi ja bassossa Jarkko.

9.33   484 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Fillari 04.05.2009
Hauskan remseää live menoa, tekemisen ilo kuuluu tästä. Tähän pitäis saada huumorilyriikka mukan niin "räjäyttäis pankin" vähän niin ku irvinmäinen versio miljoonasateen meitä jyrätään. Kitarasoundit on hauskan kuuloisia ja kyllä tässä keppiä selataan ihan kunnolla. Rummut on hauskan pinnalla ja livemäiset. Melko pitkä kappale ja varmaankin improvisaatiolla heitetty, toimivaa kamaa kun kuuntelija on virittäytynyt sopivalle fiilikselle. Lyriikalla tämä kyllä nousisis vielä omalle tasolle.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 28.05.2009
Kunnon räminää ja kolinaa......
0   +1 +2
 
9
har 05.05.2009
Lyriikoita minäkin jäin kaipailemaan. Mutta näinhän se usein treeniksellä menee kun löytyy oikea nappula, josta sitä groovea käännetään. Turha tarkkuus loistaa poissaolollaan mutta bändin universaaliin tajuntaan yltävä yhteisymmärrys korvaa mahdolliset virheet.
0   +1 +2