Nature

anzx | 07.06.2007 | Melodic Trance
6:49

Rentoa jumitusta ilman ihmeempiä koukkuja. Hidasta mutta kuitenkin nopeaa. Venyi hieman mutta sainpahan asiani sanottua.

9.00   625 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ArrestKulak 25.09.2007
Johhoo. Olipa kiva ralli. Ei mitään ihmeellisiä koukkuja yms. peruskamaa, Eikä tämä niitä tunnu edes tarvitsevan.
Hypnoottinen äänimaisema ja oikein rauhallinen rakenne.
Eikä taustan toistokaan haittaa, kun tuntuvat rakenteet olevan hyvin tasapainossa keskenään.

Mukavaa metsässä sienten poimintaa tämän tahdissa.
0   +1 +2
 
9
reTr1eVer 07.06.2007
Todellakin jumitusta. Rentoutunut fiilis oli tuota kuunnellessa. Hieman olisi voinut "nousujen" jälkeen lähteä rankemmin. Ehkä yksi soitin olisi mahtunut vielä mukaan.
0   +1 +2
 
9
TomyS 07.06.2007
Alussa ei voinut olla yllättymättä kun kappale lähti käyntiin niin, että tärinä kävi. Todella hienosti toimii rummut, basso ym. yhdessä. Ainiin ja varsinkin tuo "vetäisy" aina välillä. Vähään aikaan en olekaan trancea nyt kuunnellut, tutusti rakentuu tämäkin kappale. Tässä kohtaa missä on jo enemmän soittimia mukana niin hieno rytmi siinäkin! Taukokohta on tosi kauniisti tehty, hetken tuntuu oikeastaan että toisenlainen kappale alkaisi tässä kohden.. jotenkin unohtaa kokonaan sen bassorummun. Onneksi ei ihan liian pitkäksi venytetty, sieltä se aikas äkkiä tulikin. Todella positiivinen yllättys nyt sekin, että tätä melodiaa ei oltukaan vedetty millään hypermegasahalla, onneksi. Hyvä soitinvalinta, luo hypnoottista tunnelmaa kappaleeseen. Ehkä hieman aikaisin loppuu tämä, tuntuu että olisin pitempäänkin kuunnellut. Mutta tää lopetushan olikin juuri sopivasti tehty. Vaikka yleisilmeeltään kuulostaa nykytrancelta, niin tässä oli jotain vanhastakin. Tykkäsin oikein paljon!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat