Triangle

Archaic | 22.06.2007 | Beat
3:45

Tässäpä vihdoin teille uutta biisiä juhannuksen kunniaksi.
Ja sanonpas nyt että tämä on VAIN tausta.
Kun kuuntelette lukemattomia hiphop-artisteja, niin voitte huomata kuinka yksinkertaisia paukutuksia niillä soi siellä taustalla.
Omasta mielestäni varsin monipuolinen ja ehkäpä "hieman" jenkkimäinen biitti.

8.25   924 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Zoidberg 17.11.2007
Hmm. Ompas veikeä meininki :D Plussat pituudesta ja veikeästä meiningistä!
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.09.2007
Suht veikeä biitti, mutta minä en tästä taiteenlajista niin paljoa ymmärrä. Pianosoundista tuli mieleen joku happy hardcore tai italohouse. :) Kiitettävästi vaihtelua, mutt vähän tuntuu kuin kaikki soundi eivät natsaisi ihan täysin yhteen.
0   +1 +2
 
Art Alta 28.08.2007
Vai vielä juhannuksen kunniaksi. Perkele suolaa haavoihin, kun sade ropisee ja lämpötila laskee viiteen. Minua vaan ihmetyttää tässä genressä, etteivät nämä hommat etene mihinkään. No, toissaalta biiteiksi kai näitä kutsutaan, eli eivät sinänsä ole ihan kappaleita. Ja sitten joku kirjoittaa riimejä - ei ihan sanoituksia, vaan nimenomaan vain riimejä - ja räppää niitä päälle ja sitten siitä tulee kappale. Vai miten lie menee, termistö on pahasti mulla hakusessa :) Kaipaisin vain, että näissäkin biiseissä tapahtuisi vähän enemmän. Oli tässä sentään vähän enemmän kasvua, kuin monessa kaltaisessaan, joten ei tämä varmaan lajissaan ihan paska ole. En tiedä.
0   +1 +2
 
9
Zebhyr 21.07.2007
Mahtipontinen alku ei juurikaan putoa biisin jatkuessa. Mallikasta ja omaperäistä juttua. Juuri, kun aloin epäillä yksitoikkoisuutta tuli mukaan uusia, virkeitä elementtejä. Tykkäsin!
0   +1 +2
 
Meddi 12.07.2007
vähän tapahtumaköyhä biisi. rummut on kyl ihan paksut ja hienot. kuullostaa vähän siltä, että olisi lapattu sekvessi sekvenssin perään... mutta taustaksi jollekin laulajalle voisi toimia hyvin
0   +1 +2
 
marccus 29.06.2007
Heti ihastuin syntsabasson soundiin. Kappaleessa toistetaan samaa teemaa, mutta osuvat soundivalinnat ja muutkin variaatiot sovituspuolella estävät kyllästymisen. Hyvää kesäistä fiilistelyä.
0   +1 +2
 
6
Paronie 26.06.2007
Keskivaiheella tuleva kieron kuuloinen synasoundi on ihan jees. Tähän olisi pitänyt saada jotai laulua/räppiä päälle. Muuten hiema tylsää.
0   +1 +2
 
9
Nectino 22.06.2007
Olen osittain Anzeen kanssa samaa mieltä. Heh hassua, biisi tuo mieleen Battlefield 2 -pelin. Jotenkin saman oloiset maisemat tässä biisissä. Kuivahkot soundit, mutta sopivat tähän biisiin kuin "nyrkki silmään". Hyvät soundit ja poikkeaa todellakin perusmassasta. Biisistä löytyy torvimaisia soundeja joista tulee minulta ainakin pojoja. Jos nyt jotain vielä tähän keksisi, niin olisin laittanut jonkun "runkkaus loopin" rummuille tai keksinyt jonkun menoa pysäyttävän kohdan biisiin. Nyt biisi rullaa alusta loppuun saakka simppelinoloisilla soundeilla mikä ei sinänsä haittaa, mutta tuolla "menoa pysäyttävällä kohdalla" olisi biisiin saanut vielä huomattavasti lisää mielenkiintoa. Biisi tuo pintaan osittain kesäiset fiilikset ja mielessä rupeaa syntymään erinäköisiä riimejä tämän biitin rinnalle. Ja mie tykkään myös.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 22.06.2007
Ohan tässä aineksia vaikka mihin. Erittäin hyvät saundit täytyy sanoa. Poikkeaa mukavasti perusmassasta. Sävellyksenä aika simppeli, mutta saundit korvaa mielenkiintoa. Biitti rullaa myös ihan hyvin. Nuo vokaalit taustalla toimi hyvin tuol. :) Electronisia vivahteitakin löytyy mukavasti. Tykkään!
0   +1 +2
 
Jep aikas psykedeelisenkuulonen johonka tulee mielenkiintoista melodiaa mukaan... Ihan mukava biisi...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2