Eclipsed

Argon | 27.06.2006 | Progressive Metal
8:51

Progressiiviseen vivahtavaa metallia sen pitkähkön ja raskaammanpuoleisen kaavan mukaan - kitarasooloiluun emme kuitenkaan sorru tässä yhteydessä. Laulun osalta progeperinteitä kunnioitetaan aloittamalla ELP:n ja Yes:n malliin vokaalit vasta kun kolmen minuutin raja häämöttää horisontissa, eli ei ihan koko biisiä sentään instrumentaalina mennä. Ei muuta kuin laittamaan tuomiota värssylle, kiitos!

8.19   5285 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Awenion 07.08.2010
Mukava kappale. Lähtee mallikkaasti ja antaa loppuaan myöten yllättää itsensä. Välissä piti tarkistaa vaihtuko biisi, mutta sama se oli. En nyt ELP:ä ihan löytäny (kuunnellut kyllä yhtyettä melko vähän), mutta Dream Theateria kylläkin. Alkusoitanta reippaasti yli 2 minuuttia....ehtaa progee :P (huom. kieli poskella sanottuna)

Kipaleen alku ja loppu ovat biisin parhaimmat osat. Keskivaihe jäi liian keskirikkaaksi - Faith No Moremaista, mutta ei tarpeeksi iskevää. Sanotaan, että keskivaihe meni ensimmäisellä kerralla huonosti läpi, mutta lopussa biisi nousi suorastaan uuteen nousuun. Kokonaisuus on toki parempaa kuin 8, mutta keskivaihe verottaa loistavan kipaleen arvon. Hyvä kappale!
0   +1 +2
 
Sental 24.11.2007
Vähän on masterointi jäänyt puoltiehen. Muuten ihan menevän oloinen zipale.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 24.11.2007
Biisissä on paljon hyviä osia, joista olisi saanut koottua monen monta lyhempää rokkikappaletta joihin olisi hyvät lyriikat voinut tehdä. Nyt tämä ei nähdäkseni palvele oikein ketään kun kaikki on väkisin lyöty samaan laatikkoon. Hyvät sävellykselliset ideat eivät kunnolla pääse arvoonsa.
0   +1 +2
 
Art Alta 28.08.2007
Jo toinen biisi peräkkäin kommenttiringissä, kun jyräkitarat on miksattu niin jumalattoman pintaan, ettei millekään muulle sitten ole tilaa. Olenko minä tullut niin vanhaksi, etten ymmärrä nykymusiikista enää mitään? Esimerkiksi pianon olisin mielelläni kuullut selvemmin. Laulut ei oikein minusta uponneet tuohon miksaukseen, vaan olivat vähän irrallaan. No sentään pääsivät kitaroiden päälle. Niin paljon tässä kuitenkin oli elementtejä, ettei biisi tuntunut ollenkaan niin pitkältä, kuin olisin voinut kuvitella, vaikka pitkähän se on kuin kunnollinen lounas.
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Vähän on laihat soundit. Soittohan tässä toimii ja biisi jaksaa aika hyvin pitää mielenkiintonsa. Alun instrumentaaliosuus olisi mielestäni voinut olla vähän lyhyempi, tai siinä olisi pitänyt olla joku ultimate-koukku. Biisin loppupuolella tapahtuu jänniä asioita :).
0   +1 +2
 
kimkorho 14.08.2007
Kohtalaisen mukavaa soitantaa, muutamissa taitteissa vielä tosin toivomisen varaa. Solistilla miellyttävän vahva ääni, ja kaksiäänisistä osuuksista erityisplussa.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
liian pitkä intro.. tässähän kyllästyy kuoliaaksi. ei tässä kyllä mitään progressiivista ollut, en ainakaan sitä tästä löytänyt. eipä muutenkaan säväyttänyt YHTÄÄN tämä.
0   +1 +2
 
8
Tantsku 08.08.2007
Rummut kuulostaa tosi laihalta ja kitara on tosi pinnalla, pikku väsäämisellä olis saatu kivemman kuulonen. Biisin perusasiat on mukavalla tolalla, riffit pysyy tiukkoina eikä muutenkaan ole pahemmin eriaikaisuuksia. Bassosoolot oli ihan mukavia. Laulu kuulostaa äänenlaadullisesti aika karmeelta, mutta siis kuten sanoin muuten soitossa eikä biisissäkään ole mitään vikaa, stemmalaulut on ihan sikamakoisat. hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
inFern0 07.08.2007
Hyvä kokonaisuus, ehkä jotain pientä jäi viel puuttumaan. Rakenne oli kertakaikkiaan hyvä ja soittajat osasivat hommansa. Eli ihan erinomainen biisi!
0   +1 +2
 
7
Joonas Y 23.07.2007
Tosta bassointrosta en oikein pitänyt. Kuulosti vähän kuin olisi vaan roiskittu vähän nuotteja sinne tänne. Kitaraoiden tullesessa mukaan tunnelmakin nousi. Noihin alkuriffeihin kyllä voisi jotain laulua tulla. Nyt alku kuulostaa vähän siltä että on muuten valmis kappale, mutta lauluja ei vielä ole ehditty äänittämään.

Laulaja voisi kyllä laulaa hiukan agressiivisemminkin. Paikoitellen laulussa myös pientä epävireisyyttä. Toi laulussa oleva huonekaiku vähän hämää. Kuulostaa kuin laulaja olisi eri tilassa kuin muut soittajat. Kitaroihin olisi voinut lisätä keskiääntä. Ei tämä ihan hirveän prgressiivista ollut. Loppua kohden kappale kyllä parani. Tosin toi seitsemän minuutin kohdalla ollut juttu ei oikein mielestäni sopinut. Lopusta olisin varmaan jättänyt tuon bassojutun pois.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 8 9 10

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta