The Duel

Argon | 18.02.2005 | Heavy Metal
4:14

Arkistojen kätköistä nostettu biisi. The Duel on äänitetty vuonna 2001 muuten nykyisellä kokoonpanolla, paitsi basso-osuudet hoiteli tuohon aikaan Mikko Myllymäki. Biisi on power/thrash metallin yhteentörmäys, jossa on jo aavistuksen verran näkyvissä nykyistä progressiiviseen metalliin kallistumistamme. Napakka viisu on tämäkin, joten ei muuta kuin kuunteluun ja arvioimaan!

9.11   2093 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
GrimErazer 26.04.2005
Johan lähti...!!! Tässä ainakin riittää asennetta. Vokaalit valitettavasti jäi pahasti intrumenttivallin alle. Joka tapauksessa miellyttävää melodista kulkua lauluasuuksissa, kaavat olivat hyvin perinteisiä heavy-riffittelyjä, silti vaihtelua löytyy.
Kyllä kolisee!
0   +1 +2
 
8
ozzzi 21.04.2005
Aika väkevästi biisi alkoi! Ja tässähän jumalauta oikein hyvä meininki.
Mutta kuten tuossa Declaration of rights biisissäkin, laulu kuulostaa ei.
Eli sopisikohan tuo ääni paremmin slovareihin..?
Vittuiluna ei kannata ottaa.

Rumpali hoitaa kokonaisuutena oikein hyvin homman kotiin.
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 15.04.2005
Räväkkää menoa heti alkusekunneilta. Mukavan kuuloista lualua tässäkin soiton ohella. Melodista laulua ja kiivastahtista räimettä, voiko perjantai-iltaan enää muuta toivoa.
0   +1 +2
 
10
Harulf 15.04.2005
ehkäpä saundista huomaa et tää on vanhempi biisim, mut ei se kyl haittaa ollenkaan! Toimii kyllä! Hyvin soitettu, hyvin tehty!
0   +1 +2
 
9
Jome 02.03.2005
Ja jälleen 9 arvoista mäiskettä.

Biisi rävähtää käyntiin mukavasti ja rumaplin todella taidokkaan kuuloiset fillit maustaa biisin säkeistö riffin alkua mukavasti ja virittää kuuntelijan odottamaan kuulemaan jotain mahtavaa, ja näin käy. Laulajan taidot lunastava kaikki odotukset ja enemmänkin.

Loistava meno jatkuu biisn loppuun asti ja pari mukavaa raskasta mättö kohtaa ennen sooloakin on saatu sovitettua biisiin joka lisää biisin monipuolisuutta eikä biisi ala missään vaiheessa maistumaan puulta. Kitara soolot menee kiitettävästi.

Ja vielä kerran, laulaja on loistava. Kokonaisuudessaan tulee mieleen In Flames kuitenkin hieman eri mausteilla. Ja kun biisin lopettaa kunnon mäiske riffi niin suuhun jää mukava paha metallin maku ja haluaa kuulla lisää tätä. Infotkaa vaan ku tulee uutta matskua. Tätä kuuntelee! \,,/
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat