Carpe diem

Ari Pehkoranta | 01.05.2006 | Light Rock
4:19

Kesähitti?? Keski-ikäisen unelmointia, mitä olis joskus voinut tapahtua...

7.75   910 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 26.06.2006
Sisällössä paljon ideaa, mukavasti elementtejä. Saundit eivät vielä ihan sovi keskenään yhteen, eli equlla voisi varovaisesti tasotella saundeja istumaan toisiinsa paremmin. Lisäksi jotkut pienet tilakaiut tekisivät saundeille hyvää (jotain alle puolen minuutin mittaista, pientä syvyyttä luovaa reverbiä vain). Laulussa keskittyisin ainakin nuottien tarkkuuteen, lisäksi tulkintaan voisi heittäytyä enemmän.

Hyvää gruuvia, fiiliksellä tehtyä musaa.
0   +1 +2
 
Antti Kaukomaa 14.05.2006
Mitäs me keski-ikäiset. Tää on hauska biisi. Tässä on sellainen "hot in the city" ja Silvennoisen "justiinsa juu nääs päivää" yhdistetty komeella tavlla. Paljonkos on totta biisissä?

Sovitus on hauska ja palvelee hyvin biisiä. Samoin laulu toimii sangen mukavasti. Tässä on selkeesti kesähittiainesta!!
0   +1 +2
 
Pöykäri 11.05.2006
Koitin vastata H4p4:n kommenttiin mutta se meni johonkin. Piisi on tehty vanhan bassotreeniäänityksen päälle. Ja saahan sitä vanha mies muistella menneitä, mitä ois joskus voinut tapahtua. Piisin rakenteesta oot ihan oikeassa. En osaa tehdä niihin koukkuja. Kiitos rakentavista kommenteista.
0   +1 +2
 
8
puuppa 11.05.2006
Miten tästä tuli niin kovasti mieleen Röyhkän Kaken systeemit :) Aika letkeä, diggasin ihan.
0   +1 +2
 
7
H4p4 11.05.2006
Laulajalla hyvä ääni tämmöseen. Ei mikään maailman erikoisin mutta toimiva. Sanat paikoin jotenkin koomiset ainakin minun korvaan. Laulajan ääni ei oikein kuulosta tyypiltä joka tarjoo limpparia tytölle jne. =)
Säkeistön melodiassa vois olla vähän enemmän vaihtelua tai sitten taustoissa enemmän variointia. Nyt rupest käymään vähän tylsäksi.
Torvisemmat kivat, mutta menettävät vähän ehkä tehoaan kun ovat kokoajan mukana.
Muutenkin kovin täyteen ahdetun oloinen. Tasaista pötköä sovituksen osalta.
"Ota vastaan mitä tulee, ota tilaisuudesta kii" kohta himmailee jännästi ja antaa odottaa että kohta räjähtäis pankki ja tulis rytinällä kertsi, mutta se olikin itsessään kertsi ja mentiin takasin säkeistöön. Jospa kertsistä bridge ja kehittäisit vielä räväyttävän kertsin tähän päälle?

Rennon letkeä biisi joka tapauksessa ja tuli nyt vähän keskimääräistä negatiivisempi ja korjailevampi arvostelu. Toivottavasti et ottanut pahaksesi.
0   +1 +2
 
9
heikko-peikko 05.05.2006
oho...olipa mukava kesä rallatus biisi...ei muutakun lisää näitä
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat