Laiska mies

Ari Pehkoranta | 21.05.2006 | Blues Rock
2:51

Vaihdoin bassoon kielet. Niitä kokeillessa syntyi pohjat ja kipale syntyi Lordin euroviisuvoittoa syrjäsilmällä seuratessa. Piisi kertoo vissiin aika paljon minusta?? Ainakin vaimon mielestä.
.

9.00   761 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

BullHill mja 26.10.2007
Hieno teksti elämänohjeineen. Hyvin laulettu tuohon mukavasti svengaavaan taustaan. Instrumentit ovat myös hyvin soitettuja. Toimivilla saundeilla tehtyä rentoa onemanband musaa
0   +1 +2
 
8
vahtoma 21.10.2006
Yllättävä ja mainio vihellys alku. Rosoista meinikiä, sopii hyvin hyvään ja huumorisävytteiseen tekstiin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 26.05.2006
Tässä on varsin hauska gruuvi, jotenkin tämmöinen nykivä rytmi toimii hyvin ja jos bassoa on vuosi vasta takana niin sehän menee erinomaisen hyvin, ei liikaa soittoa vain juuri sen verran mitä biisi tarvitsee. Kitaraan mahtuisi ehkä jonkin verran lennokkuutta mukaan, mutta sekin palvelee kokonaisuutta hyvin.

Laulut ovat miellyttävää kuunneltavaa, miksaus on hassu, harvemmin tulee noin tasapainoisesti falsettia ja ei-falsettia miksattuna vasemmalle ja oikealle kuten tässä on. Toimii. Falsetissa on hieman epätarkkuutta sävelten puolelta, mutta ei häiritsevästi.

Oikein mukava ja leppoisa teos. Alusta oisin kyllä leikannu ton näppiksen naputtelun pois, ainakin jokainen kotistudiomuusikko kuulee sitä riittävästi omia projektejaan tuottaessaan :)
0   +1 +2
 
10
puuppa 22.05.2006
Hyvällä tavalla laahava alku, ja vihellys - toimii aina. Bassossa taas hyvä soundi. Hieman enemmän ruotsinlaivamainen keinunta, mutta hauskanpuoleisten sanoitusten kautta pienehkössä camp-hengessä nekin menettelee enemmän kuin hyvin. En voi olla vertaamatta kaverin bändiin nimeltä Monovisio. Hengenheimolaisia. Tää saa nyt kympin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta