Sunnuntai

Ari Pehkoranta | 25.07.2006 | Pop-Soul
3:53

Sunnuntaina on sunnuntaifiilis...

8.25   927 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
vahtoma 21.10.2006
Kiva meiniki ja hyvin kyllä on soitettu. Kaiun käytöstä on muut arvostelleet. Mielestäni myös ehkä aivan hitusen liikaa laulussa. Kaikkinensa kivan soulahtavaa menoa.
0   +1 +2
 
9
Galantine 10.10.2006
kitara komppaa, mies laulaa komeesti falsetissa ja kalja pierettää... voisiko asiat olla siis paremmin... jälleen kerran sanoitukset nappaavat kuuntelijan mukaansa todella voimakkaasti ja tuntuu kuin istuisi olohuoneen sohvalla ja seuraisi miehen tilitystä aivan vierestä...

teknisesti ajatellen tästä biisistä ei moitteen sanaa löydy... mies osaa laulaa ja ilmaista itseään soittopeleillä, niin kyllä siitä aina kinkerit saadaan... tietysti aina voi laittaa lisää lihaa luiden ympärille... lisätä stemmoja kertsiin ja sovittaa uusia soittimia... mutta ehkä juuri se yksinkertainen kauneus tekee tästäkin biisistä todella intiimin ja hekilökohtaisen kokemuksen. Se pistää köyhän opiskelijankin miettimään, että voisihan sen sunnuntain viettää tyttöystävänkin kanssa... jos pelaa korttinsa oikein... =P
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.08.2006
Olen Zarathustran kanssa samaa mieltä tuosta kaiusta. Yleensä tällaisessa musiikissa kaikua on sopivasti silloin kun sen olemassaoloa ei oikeastaan huomaa, vaan se vaan tukee saundia. Kaiusta saisi myös leikata alapäätä pois, ainakin jonnekin 500 hertsiin asti kaikki veks, suosittelisin. Ja decayta vähemmän, eli ehkä jonnekin sekunnin tienoille korkeintaan. Delayta kannattaa myös kokeilla pelkän ison reverbin sijaan.

Miksauksellisesti noin muuten toimivaa ja kasassa pysyvää tavaraa. Vokaalit ovat kaikua lukuunottamatta oivasti miksatut. Rumpusaundit ovat miellyttävät, basarissa on erittäin hyvä ja pehmeä, läski potku. Loppupuolella olevan kitarasoolon olisin ehkä stereolevittänyt, se olisi sopinut paremmin isommalle alalle kuin suoraan laulun "taakse".

Laulusuoritus on kyllä mukava, tuntuu että pidän äänestäsi enemmän ja enemmän, mitä enemmän sitä kuulen. Laulussa on sävyjä ja tyyliä, yksinkertaisen miellyttävää kuunneltavaa.

Teknisesti, ainakin näin ulkomuistini perusteella, ihan paras tekeleesi :) Nopeaa kehitystä tapahtunut selvästi.
0   +1 +2
 
9
heikko-peikko 25.07.2006
vou...Olipa olipa biisi. Laulu erottui todella hyvin ja kiipparit oli hyvin mukana taustalla ja skeba. Eihän sitä voi vissiin enää kehittyä kun on valmis muusikko.
0   +1 +2