We Are The Rain

Arto Hietala | 08.04.2015 | Rock
5:03

säv/san/sov Arto Hietala

Tuotanto ja miksaus: Will Fakapany Song Jr. III

Copyright A Hietala

8.78   520 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 567920 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

we are the rain to drown you all
the demon wind, the perfect storm

nothing can stop us now
you will crumble and fall
we are heaven sent, a coup de main
we stand united, we stand tall

we have found all the answers
you are the cancer, we are the cure
from our home mountains to your rush hour
we sing the songs of a new tomorrow

inside our song the war is won
all the heathens join as one
but all their dreams will come undone
the new world has begun

we have found all the answers
you are the cancer, we are the cure
from our home mountains to your rush hour
we write the books for a new tomorrow

we are the rain to save you all
the divine wind, the perfect storm

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Rämevelho 12.02.2016
Mun mielipide on et Raspia peliin särökitaran päälle
0   +1 +2
 
9
Kertsi rupesi soimaan päässä tässä yön kähmässä ja piti tulla kuuntelemaan tä biisi! Tä on kyllä hieno biisi!!Kertsi varsinkin! Ja ne raskaammat sahaukset osien välissä toimii yllättävän hyvin! En ymmärrä tilittelusta, jota tässä riitti..ehkä jos itse sitä osaisin/ olisin siitä kiinnostunut, olisi mielipide varmasti sitten toinen. Hmm...se mikä on myös aika mielenkiintoista, niin tämä on kuitenkin jollain tavalla hieman "laahava", mutta se sopii tähän , eikä rupee ärsyttään, päinvastoin. se tuo tähän jotenkin sellasta just oikeenlaista fiilistä. biisi olisi voinut olla hivenen lyhyempi, myös minun mielestä.
0   +1 +2
 
Elintasokas 26.04.2015
Ekojen kahdeksan sekunnin perusteella olisi voinut odottaa jotain vähän raskaamman tyylistä rokkia, mutta sen sijaan siirryttiin vähän kevyempään osastoon. Hyvä biisi kaiken kaikkiaan. Kitarasoolotkin toimivat kohtalaisen hyvin.
0   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 25.04.2015
Ou jea. Heti hyvä riffi alkuun. Muutenkin hyvä sävellys. Vokaalien ässät suhisee hieman kimeästi monitoreista. Miksauksessa olisi muutenkin jotain pikku särmiä hiottavana, mutta ei mitään liian häiritsevää kuitenkaan. Laulajasta tulee jollain häiriintyneellä tavalla mieleen Jimi Constantine, etäisesti vain onneksi. Kappale kantoi 5 ja puolen minuutin mittansa loppuun saakka kunnialla. Paremmalla miksauksella heittäisin helposti ysin, mutta nyt joudun kallistumaan vahvaan kasiin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
aRt074 25.04.2015
Rummuista on pakko kommentoida että koko ekan cd:ni sovituksissa on pyritty hakemaan Neil Young & Crazy Horse-tyyppistä juttua, joka perustuu siihen että kukaan ei osaa juuri soittaa, kitarasoolot on pitkiä improvisoituja kissanhirttäjäisiä, ja biiseihin syntyy hitaasti rullaava groove joka kuulostaa siltä että se voi levitä käsiin hetkellä millä hyvänsä. Miksikö?? Siksi että en tiedä juuri mitään parempaa kuin pitkät soolojamit tuollaisen hitaasti lonksuttavan, epätarkan ja yksioikoisen rytmiryhmän kanssa. ;).
0   +1 +2
 
9
hannu_ku 25.04.2015
Tuossa jo edellä kaikki sanottu: hieno biisi, Himin esittämänä (eikä tarkoita että yhtään parempaan pystyisivät , mutta se Nimi) ja lyhennettynä hittikamaa. Edelleen ne rummut; hyvät mutta saundi!!!
0   +1 +2
 
9
polonium 16.04.2015
Tuo Thrash-meininki introssa ei kyllä luvannut hyvää. Seuraava järkytys oli laulusoundi. Mutta viimeistään kerrossa sitten huomasin että biisi on oikein hyvä ja kaksiääninen laulu kerrossa toimii ja laulusoundi kerrossa on juuri nappiin. Sitten tietysti ihmettelin pitkiä sooloja mutta mikäs on soitellessa kun tekniikkaa ja tyylitajua piisaa.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 14.04.2015
Hieno sävellys, hieno biisi. Tutun kuuloisia popmelodioita hyödynnetty. Voisipa olla vaikkapa Himin biisi. Tyylikäs lauluääni. Kitasooloiluakin riittää. Tässä mielentilassa sooloilu iskee, mutta joku toinen kuuntelukerta olisin voinut sanoa että tilua olisi voinut karsiakin ja biisiä lyhentää.
0   +1 +2
 
8
SweetHeart 14.04.2015
Jutenkin tämä kappale itsellä hukkuisi tuohon 80-90 britti rockin kategoriaan. Ääntäminen ei täysin samaa, mutta kaikesta sai täysin selvän, ja muiltakin osin kuunneltavaa musiikkia. Rumpujen mixaus särähti minun korvaani, mutta empä tiiä genren tavoitettakaan. :) Plussaa kitarasooloista, jotka olivat nätin kuuloisia.
0   +1 +2
 
9
Konnajee 14.04.2015
Mukava letkeä rokkibiisi ja tykkäsin laulusta tuossa, vaikka olenkin itse instrumentaalimuusikko oikeastaan henkeen ja vereen. Raskaammat osiot toimi myös tässä loistavasti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2