Maailma kelluu (Promo)

4:04

Maailma kelluu on yksi tärkeimmistä biiseistäni.
Alunperin krapulatilaa ja maailmantilaa yhdistellyt kappale kääntyi kuitenkin enemmän maailmanpolitiikkaan ja maailman ongelmakohtia pohdiskelevaksi.
Pientä industrialhavinaa havaittavissa ison pop-kappaleen elkein.

9.50   378 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Muhkea poppis, semmoista klassikkoainesta! Sekä teksti että sävellys. Intron melodia muistutteli jostain, oisko pari nuottia eroa delilahin väliosaan tai jotain, ehkä ei delilah kuitenkaan? Tuskinpa haittaa.
+2   +1 +2
 
9
Dr.Groove 01.11.2012
Biisissä on iso alku, jonka jälkeinen intro on hyvä kontrasti. Teemat sen jälkeen ovat yllättäviä ja mielenkiintoisia.
Biisi on soundeiltaan ja rakenteeltaan todella mielenkiintoinen. Taideteos, IMHO, ei mitään radiosoittoa - jota ehkä alun soundit aavistuttivat.
Sanat ovat ovat biisin ydin ja ne ovat syvät. Niitä vasten biisin toteutus ja soundit ovat tavallaan kontrasti. Toimii tavallaan hyvin, mutta näin vahva biisi saattaisi olla vaikuttavampi akustisena toteutuksena, you know, kitara, läskibasso ja simppeli rumpu, taustalaulu.
Voisin lyödä pari kaljaa vetoa, että toimisi paremmin noin.
Tämä on kuitenkin myös *erittäin hyvä* toteutus, nou kompleints, eräs mikserin helmistä, IMHO.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 01.11.2012
Olipas mahtipontinen intro eikä yllätykset jäännyt siihen. Tykkään TODELLA paljon kun biisi oikeasti yllättää ratkaisuillaan. Tosi persoomallinen biisi ja sanoituksissa on hyvää sanomaa ilman saarnaamista tai sormenosottelua. Tää oli hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat