-: Road :-

Atmotion | 20.06.2008 | Progressive Trance
8:19

Here is a track that will take you on a journey. Walking down the endless road while cars drive by.. Dreamy melodic track with fresh atmospheres ;)

9.33   401 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
marthy27 08.10.2009
It is very nice deep-progressiv house, takes me into a deep relaxation state, I am loosing a contact with reality..
0   +1 +2
 
10
Noison 28.09.2008
Päätin pitkästä aikaa tarkastella hieman Mikserin kovin vähäistä proge-tarjontaa ja tällä kertaa löytyikin oikein mieluista musiikkia omaan makuuni. Unista ja utuista, taisaista, leijailevaa ja deeppiä, saisinko että jopa laadukasta musiikkia. Omituista ja hieman säälikin, ettei kukaan ei ole faniutunut tälle projektille vaikka tarjottava tulkinta onkin näin hienovaraista. Muhkeasti 13 kappaleen verran tätä herkkua sitten riittääkin, elikä aikaa vaaditaan läpi kuunteluun. Itse pidän juuri tämän tapaisesta atmosfäärisestä ja progressiivisesta musiikista, varsinkin kun se on näinkin tuoretta. Ei liikaa kikkailua, vaan tasapaksua, tarkkaa ja hiuksen hienoa rakentelua eteenpäin. Voiko sen taiteellisempaa ollakkaan? Päätin kommentoida tätä kappaletta koska tämä luo rauhallisuudellaan minussa itsessäni tietynlaista relaksaatiota ja mielihyvän tunnetta. Alku löpinoistä voisi kuitenkin nyt siirtyä tarkastelemaan itse kappaletta ja sen sisältöä.

Alkuaskelista ei tule kyllä aivan semmoista vaikutelmaa, että kappaleen nimi olisi "Tie". Itselleni tulee tipuvista vesipisaroista(?) ja muista kaikuvista helinöistä ja huminoista enemmänkin mieleen jonkin näköinen jääkristalliluola, jossa seinämät hohtavat ja heijastavat iloista sekä kirkasta valoa monilla erisävyillä. Jokainen tietysti kuvittelee omassa päässää jokaiselle kappaleelle omanlaisensa tarinan, joten annetaan tämän asian olla. Kuitenkin, todella upeaa tunnelmaa luodaan heti alkusekunneilla. Eirittäin mukaansa tempaavaa ja mielenkiintoa herättävää kaikin puolin. Pieni huokaus tuon alun 30 sekunnin tunnelmoinnin jälkeen ja siitä sitten rakentelaamaan edelleen eteenpäin. Ai että kun on herkkua soundia, tykkään kyllä todella paljon. Mielettömän kaunista ja taitavaa atmosphere plugarien käyttöä ja kaikua on juuri niin sopivasti kun voisi suoda ja olettaa. Rauhallisuus ja tasaisuus proge-musiikissa ei ole kyllä ollenkaan pahasta, tähän transsisuuteen voisi vaikkapa hyvillä mielin nukahtaa. Padit liikuttavat ja tukevat kyllä hyvin kappaleen yleisrakennetta, mutta alapäästä puuttuu mielestäni ehkä joksenkin hieman ns. "munaa". Kick/bassline groovaa ja draivaa kyllä oikein mallikkaasti, mutta jonkin näköinen nostatus soundeissa olisi varmasti tuonnut niitä hieman enemmän esiin. Tämän tyylisessä progessa, jossa tunnelma ja sen rakentelu on enemmän pääosassa, ei kuitenkaan välttämättä tarvita niinkään suurta, vyöryvää ja muhkeaa perkussio rintamaa, kuin kikkalevassa ja mutkittelevassa. Asia kuitenkin korjaantuu huomattavasti kun säätää hieman stereoista bassboostia, niin antaa kyllä oikein mukavasti lisää potkua tähän. Efekti puoli on mielestäni erittäin hyvin toteutettua. Paljon erilaisia luonollisia, merellisiä ja unenomasia ääniä olet tähän saannut sujautettua. Materiaalia yleisesti ottaen on myös todella paljon muttei kuitenkaan liikaa, joka mielestäni erittäin hieno asia. Miksaus on ammattimaisen kuuloista ja toteutus sitäkin parempaa. Täydellisyyttä hipovaa sekä erittäin aistillista tulkintaa, voiko tästä olla tykkäämättä?

Näin lopuksi ei voi muuta sanoa, että uniseksi ja utuiseksi biisiksi erittäin nostattava ja aisteja herättelevä/houkutteleva biisi. Kuuntelu nautinto on rajaton, sillä mitä useammin tämän kuuntelee, sitä enemmän janoaa lisää. Ei tästä voi olla numeroa antamatta, koska se on sanomattakin selvää että minkä tämä ansaitsee. Sanoinkuvaamattoman kaunista materiaalia. Kiitos tästä nautinnosta! Olet saannut juuri yhden haltioituneen fanin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta