A Day To Come

Avarice | 29.07.2004 | Alternative Metal
3:35

Melodinen repäisy, paikoittain hieman progressiivinenkin.
Säv Autio

8.75   841 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gebo modyo 29.07.2004
Ovelan hämyisä biisi. Melodiat ovat surullisia, mutta eivät silti aivan vailla toivoa, joissakin kohti aistii jopa hieman sankarillista pontta.

Miksauksessa olisi vielä parantamisen varaa. Heti alusta asti pisti korvaan tuo konemaisen tarkasti (Reasonilla tehtyä rumpua?) iskevä haitsu, joka tuntuu olevan kovin pinnassa.Vaimeana taustalla jossakin soi basso, mutta alun melodian jälkeen siitä jää jäljelle vain muisto. Kitarat jäävät myöskin suvantovaiheissa hieman rumpujen varjoon, mutta taas vastaavasti kitaroiden iskiessä kovalla säröllä jää kaikki muu kitaroiden peittoon.

Osan biisin tunkkaisesta soundista pistänen alhaisen enkoodaus (128kpbs) -tason piikkiin, mutta se ei silti poista näitä soittimien välisiä tasoeroja äänenvoimakkuudessa.

Se välikohta missä rummut muuttuvat ja kitarat demppaavat , ja johon biisi myöskin loppuu, kuulostaa joka suhteessa toimivan.
0   +1 +2
 
8
vexu 30.07.2004
Hyvää tunnelmointia ja soundimaailmassa joitain hyviä ideoita. Hieman tuossa miksauksessa olisi vielä hiomisen varaa ja kieltämättä tuo rumpujen ohjelmointi erottui ainakin noilla soundeilla hieman liikaa omaan makuun. Kokonaisuutena toimiva kappale, joskin vielä jotain jäi kaipaamaan, sillä nyt se tavallaan virtasi läpi, mutta käteen ei kuitenkaan jäänyt paljoa. Välillä tuntui tuo sointuvaihtojen ajoitus olevan hieman jäljessä ellei se ollut sitten tarkoituksellista. Joka tapauksessa aivan lupaava kappale.
0   +1 +2