Kilta

Averell | 06.08.2004 | Instrumental
3:05

Eipä tällekään oikein genreä keksi. Instrumentaali erilaisilla aksenteilla ja jonkun sorttisella irkkufiiliksellä. Jäi useampi stiplu ja soolo haisee, mutta laiska ei jaksanut viimeistellä

8.86   1456 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tää on ihan hyvä piisi ja myös hyvin viimeitelty! Mä en tunne tän biisin genreä? mutta jazzia se on demeolaa mä kuulen .
Ja sä olet hiton hyvä sormistasi, varo ettet astu siihen loukkuun mihin muutamat jazz/rokkikitaristi ovat astuneet, soitetaan nin vitun nopeita kuvioita ettei saa enää selvää.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 06.08.2004
Alun melodia on hauska ja ihan näppärää soittoa sinulta irtoaa, mutta ei tästä minulle parilla kuuntelulla kyllä oikein mitään jäänyt päähän, vaikka muutama hyvä kohta biisissä olikin. Kuten itsekkin mainitsit pikkukämmejä on biisiin jäänyt ja instrumentaaleissa ne vähän särähtävät korvaan. Kokonaisuudessa kuitenkin ihan leppoisa kuunneltava biisi.
0   +1 +2
 
9
Klokuttaja 06.08.2004
Jumankauta, onko vanha Mahavishnu Orcshestra tehny uuden levyn ? Jos kipaleessa ois muutamia tempovaihteluita, hiipis myös vanha Yes helposti mieleen. Vanha parta ja progelevyjen keräilijä meni vähän hämilleen, että joku tekee vielä näin 70-luvun henkistä musaa, ja soundeja myöten. Junnut ei varmaan diggaile, mutta vanhuksen sydäntä lämmitti, ihan tuli nostalginen hetki. Periaatteessa en vuosiin oo innostunu virtuoositeetistä muuta kuin klassisen musan puolella,vaan enemmän syttyny hyvistä biiseistä ja sävellyksistä. Joten pakko pudottaa yks pojo pois ku sävellys ei progen aikaan tarkkaan läpi kahlanneelle tuo genreen mitään uutta.
Nostalgiasta ja siitä, että jollain vieläkin kanttia tehä tällästä musaa lävähtää ysi.
0   +1 +2
 
9
Henull 12.08.2004
Krääh...eeei oikein iskeny....mut en huonoks mee väittää,hyvähän tämä oli..muttei minulle :|
Kyllä tuo nyt jos radiossa tulis ni en vaihtais kanavaa :)
0   +1 +2
 
10
mr.Morse johtaa:)
pikku viimeistelylllä
tämä olisi aivan mahtavaa,
ei ymmärrä miten noi hyvällä
kitaristilla voi olla vehkeet
noin epävireessä..
no, en kyllä itsekään aina
jaksa viritellä.
silti yksi parhaista jutuista,
mitä mikseristä löytyy.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 12.08.2004
Hauskasti soitettu ja mukavan koukeroista musiikkia. Ei tästä moitteen sijaa löydy, biisinäkin hyvä ja rakennettakin löytyy.
0   +1 +2
 
9
vrs 12.08.2004
Olenkohan arvostellut tämän jo? Jotain samanlaista olen kyllä. Kuulostaa hetkittäin Jethro Tullilta mikä ei voi kuin nostaa numeroa. Tämä kaipaisi kuitenkin lisää soittimia? Puhaltimia kenties? Tai vaikka viulun? Todenteolla hyvää musiikkia loppujen lopuksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta