Kylähullu

Averell | 05.07.2004 | Progressive Rock
3:58

Jaa. Ei tainnut löytyä oikeaa genreä. Lievästi sairaan kantrihenkisestä 7/8 - 4/4 -tahtilajivaihtelusta hissukseen astetta synkempään

7.60   2782 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Arde II 13.02.2007
Hyvin tehty kantrijatsi biisi. Pääkitara/bassoriffi on aivan mahtava.
0   +1 +2
 
Piru Kange 21.07.2006
Perkeleen tyylikästä kitarointia tahtilajivaihdoksineen. Biisi on myös toimiva kokonaisuutena, mikä tarkoittaa kelpo suoritusta, kun kyseessä on näinkin monimutkainen tekele.

Tähän ehdottomasti laulu mukaan, instrumentaalina tämä ei pääse oikeuksiinsa.
0   +1 +2
 
8
Nettis 25.09.2004
jaa progea? :) jatsahtavaa blues ihme tahtilaji kikkailu häröä :) taitavasti soitetut kitarasoolot, mukavan hämyisä soundimaailma. rokkirolandit viheltelee mukavasti välissä basson ja tummasoundisen jatsikitaran säestämänä. siitä plussaa :) hyvän tuulen musiikkia. kuvaa mielestäni hilpeän kylähullun pääkopan elämää, menee kummassa tahdissa, joten nimi on aika jetsulleen kohdillaan :)
0   +1 +2
 
8
zarthas 23.09.2004
Poikkeuksellinen biisi mikserissä. Kyllä tuota jamittelua kuuntelee silloin tällöin, mutta musiikista jotenkin tuntuu katoavan idea, jos se muuttuu soittotaidon esittelyksi. Välillä tämäkin biisi meinaa mennä siihen suuntaan, mutta onneksi ei ihan. Loppua kohden palataan taas tuttuun menoriffittelyyn. Ihan mukavan kuuloista meininkiä!
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 23.09.2004
Tahtilaji kikkailut on ainakin hallussa. Ihan kiva. Itse en kyllä oikein lämpene instrumentaaleihin mutta hyvää soitantaa on aina ilo kuunnella.
0   +1 +2
 
7
let J. 22.09.2004
Tämähän on oikeastaan tahtilajinvaihteluita sisältävä blues. Ainakin blueskaava löytyy.
Mielenkiintoinen opus, hyviä teemoja löytyy. Tästä saisi hiomalla vaikka mitä.

Tämä kuulostaa nyt vaan vähän siltä, että osia tulee vain peräkkäin ilman logiikkaa.
0   +1 +2
 
5
Ilssi 22.09.2004
Onpas jännän kuuloista, tuli mieleen heti joku lasten laulu:) en tiedä oikein et mitä tällä on haettu
mut ei tää oiken hyvää oo ku yks kitara vaan sooloilee jokseenkin taitavasti, rummut tehty tietokoneella, yhden miehen orkesteri kastis ihan ookoo
0   +1 +2
 
8
Michikawa 25.08.2004
Aika mielenkiintoinen country/proge irtiotto :) Makoisia kitarariffejä ja hyvä soundi. Midisoundit nyt on midisoundit, mutta tässä biisissä ne eivät niin hirveästi pääse häiritsemään, vaikkakin äänimaailma on hieman tunkkaisen oloinen varmastakin suurimmaksi osaksi juuri niiden vuoksi. Biisi sisältää aika mielenkiintoisia ja persoonallisia rakenteita, jotka aina virkistävät kuuntelukokemusta. Ehkä kuitenkin kaipaisi taakseen vähän enemmän bändin tapaista materiaalia, nyt kokonaisuus jää hieman "ilman päälle", mielenkiinto rupeaa lopahtamaan jossain vaiheessa kun puuttuu sellainen yhteissoittomainen groove.
0   +1 +2
 
7
phuuskon 09.07.2004
Kylläpäs oli kieroutunutta kantria. Tämän tahdissa kyllä stetsonit sekoaa ja rivitanssissa bootsinkorot katkeilevat epätahtiin. Jälleen taitavaa kitarointia, ei siinä mitään, mutta biisinä ei meikäläistä sytyttänyt. Oivallinen nimi biisillä, kuvaava.
0   +1 +2
 
8
unikoi 09.07.2004
Mukavata.^_^ Tuttuakin tutumpi blues-kuvio ja mukavaa kitarajamittelua. Rytmi on uutta minun korvaani, mutta kuulostaa mainiolta. Miksaus kuulostaa hieman tunkkaiselta, ihan kuin diskantteja olisi leikattu pois. Mutta hyvän mielen biisi kuitenkin antoi, country-musiikki muutenkin on todella hienon kuuloista. Tässä vaikutteita oli juuri sopivasti. Muokattavaa biisistä löytyi ainakin rummuista, sillä loppua kohden ne alkoivat kuulostamaan hieman yksitoikkoisilta. Jotain fillejä sinne tänne ja pieni rytmiikan muutos loppuun, kun a/a2-osio lähtee jälleen liikkeelle. Eipä myöskään rumpujen haikat kuuluneet tunkkaisuuden takia. Mutta tällaista tällä kertaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta