Uni I: Toisinajattelijan uni

Averell | 05.07.2004 | Progressive Rock
4:48

Vähän sävellajin vaihtelua. Midi-introkokeilusta teeman rakenteluun enimmäkseen muutamalla akustisella kitaralla

8.50   1953 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
odkid 17.08.2004
Ozric Tentaclesmaisia melodioita, saattapi mielleyhtymä tuo johtua myös soundimaailmasta. Sehän ei haittaa. Mutta se nyt ei pelkästään tullut mieleen, kyllä tässä jotain omaa hyvin selvästi on. Erittäin leppoisa näin syksyllä sateessa.

Toimi erittäin hyvin tässä mielentilassa, myös peilaten noihin aikaisemmin kuuntelemiini biiseihin (arvostelen siis biisiä kommenttiringistä käsin). Verbaalinen kykyni arvostella tätä biisiä loppuu valitettavasti tähän.
0   +1 +2
 
Heat Radius 17.08.2004
Lähinnä pisti korvaan tuo marssirumpu tuossa. =D
Mutta en lähde arvostelemaan koska en oikein tällaisesta proge rockista perusta, Mutta ihan kivan kuuloinen. Loppu vähän töksähti tosin.
0   +1 +2
 
7
Biosexual M 17.08.2004
No tu9ota, hieman tässä häiritsee nuo midisoundit, mutta koitan olla piittamatta niistä. (Nopeasti paljon parempaa saat aikaan kun laitat esim reasonin koneellesi, kopypastaat midit sinne ja valitset paremmat soundit. Suosittelen) Muutoinhan tämä on ihan kelpo kipale, kitarointia jaksaa kuunnella toisenkin kerran. Hiemna tämä haiskahtaa varttitunnin työltä, mutta kyllähän tästä pieksemällä saa aikaan vielä vaikka mitä. Tämän hetkisestä versiosta ei tipu kyllä kuin seiska.
0   +1 +2
 
DMF 17.08.2004
kommenttirinki. Muikeata tatsittelua tässä, ja kuulostaa ihan kivalta vaikka en tämmöistä muuten kuuntele. Soundit kirkkaat ja kunnossa...
0   +1 +2
 
Kommenttirinki tuntuu jotenkin olevan täynnä rokkia nykyään. Ihan hienoa varmaan, mutta kun multa ei hirveesti mitään rakentavaa palautetta irtoa... En mä osais tällästä tehdä. (<-sanon ton varmaa pian joka kommentissa)

Niin siis, ihan mukavan rento biisii tuntuu tässä olevan käsillä. Midi-introilun synasaundiin voisitte jostakin taikoa vähän enemmän lämpöä. Ihan kivaa instrufiilsitelyä tämä minusta on. Pientä särinää nauhotuksessa parissa kohtaa havaittavissa, mutta miten se tähän biisiin sitten liittyy? ;)

Kyllä tämä tässä menee taustalla. Kun yritän vähän tarkemmin keskittyä tähän kuunteluun niin teema on aika nätti ja tuo ovikello-ääni sopii yleiseen tunnelmaan oikein mukavasti. Tämä viitisen minuuttia meni siinä oikein leppoisasti. Kiitoksia teille.
0   +1 +2
 
9
Samu2 09.07.2004
Hauskan kontrastin luovat nuo midipimputtelut ja elävän legendan ottein soitettu akustinen kitara! Moista soitantaa kuullostellessa tuntuu siltä että lienee parempi pitää omat näppinsä soittimesta irti ja antaa niiden jotka osaa asiansa hoitaa homman ;) Noh... jos ei nyt ihan kuitenkaan.

Kappale on erittäin sujuvahallittu ja hillitty... tällaista todellakin kuuntelee mielellään. Pieni yllätyksellisyys olisi ehkä voinut nostaa sävellyksen vielä arvoon arvaamattomaan, mutta en valita kun tästäkin näin nautin.
0   +1 +2
 
8
phuuskon 09.07.2004
Taas taitavasti soitettua progekikkailua, ei valittamista siitä. Mutta tässä hieman puuttuisin miksaukseen: Heti alussa toispuoleinen äänikuva häiritsi suuresti (epäilin jo kuulokkeeni pätkivän). Muutenkin voisi ehkä panorointeja pitää hieman keskemmällä esim. noissa vaeltavissa synamatoissa taustalla. Taustojen muovisuus ehkä vaikutti kitaroihinkin, tartuttaen sen muovisuuden muuten, niin hyvän kuuloiseen akustiseen kitaraan. Kappaleena ei yltänyt mielestäni samalle tasolle, kuin artistin muut progeilut. Silti mainio tuotos tämäkin.
0   +1 +2
 
orion903rock 29.07.2004
vähän turhan rauhallinen mun makuun, mut ihan jees kipale. kitarat on tosi tyylikkäät!
0   +1 +2
 
9
Michikawa 29.07.2004
Mielenkiintoisia sävellajivaihdoksia ja harmonioita. Voi, kunpa tämänkin biisin saisi laadukkaammilla soundeilla höystettynä! Muovisuus on sen verran paha, että jättää jälkensä kuuntelukokemukseen. Perusteema on toimiva ja kitarointi tuttuun tapaan vahvaa. Rakenne voisi kuitenkin kaivata ehkä vielä jonkinlaisen lisäyksen, perusmeininki on tällaisenaan hieman "junnaava", tähän tosin vaikuttaa soundimaailma. Voisi toimia paremmin laadukkaampien soundien kanssa.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 17.08.2004
Alku tosi hieno, muutenkin soundit ihan toimivat ja melodiat todella miellyttäviä. saisihan tässäkin biisissä olla vähän enemmän tilaa. Vähän tuo akustisen atack in liian tiukka; naksuu ja napsahtelee ilkeästi. Kappale on gyl tosi hyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat