Guardian

AWAKEN | 16.05.2005 | Power Metal
5:05

Tell the Tale demon 2005 raita nro #1

Vahva kertomus suojelija sedästä joka pelastaa meidät varjoilta. Myöskin kappale on bändin ensimmäinen kappale sävellettynä.

7.80   1549 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
Coburn Jory 19.04.2006
Agressiivisemmalla asenteella voisi tuo laulaja olla liikkeellä. kirarat kulkee hienosti ehkä kyllä kitaratkin vaatisivat munaa enämpi.

Sanotaampä nyt näin: AGRESSIIVISUUTTA ENEMMÄN
0   +1 +2
 
8
marko80 27.05.2005
Pienen treenin jälkeen varmaan aika loisto poppoo,lauluun vaan vähän lisää ruutia ni homma on siinä!
0   +1 +2
 
8
WildThing 20.05.2005
Ihan kiva rallihan tämä on. Tästä on hyvä lähteä kehittymään eteenpäin.

Aloitetaan laulusta: ajoittan todella hyvin kuuloista, kyllä kuulee, että vokalisti osaa laulaa. Mutta, vokalistilta puuttuu powermetallissa tarvittava muna äänestään ja laulu on melko tasapaksua. Jäin kaipaamaan kunnon powerhehkutuksia tuohon äänenkäyttöön.

Kitarariffit ovat ihan jees, mutta eivät edelleenkään tuota power kaavaa oikein noudata. Yksi mistä tykkäsin helvetisti tässä biisissä, oli nuo kitaramelodiat. Olivat hyvin sovitettuja ja monipuolisia.

Rumpali ja basisti tekevät ihan hyvää yhteistyötä, mutta rumpalin asemassa olisin kyllä miettinyt noita basarikuvioita hieman enemmän. Rumpali pysyy hyvin taimissa, mutta soitto on vain aika kulmikasta ja munatonta.

Ei silti.. ihan hyvän biisin olette saaneet aikaan. Se nyt vain hieman hukkuu massaan. Mutta katselen tulevaisuuteen positiivisin mielin :).
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat