In To The Dream

Axoldies | 14.03.2005 | Melodic Trance
6:20

Uutta ja melodista näin pitkästä aikaa.

ooH.

8.93   2981 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Dj ZizaFizz 29.07.2005
hyvän kuuloinen ja menevä biisi :) alusta ei olisi uskonut että biisi vielä sytyttäis kun meinasi mennä nyhjäämiseksi mutta sitten kun biisi pääsi valloille niin pää heilu biisin tahdissa :) basso aika selvästi kuuluva ja ehkä hieman särömäinen (omille korville) mutta puhtaat ja selkeät melodiat...
tykkäsin tästä biisistä...
0   +1 +2
 
9
dj andré 08.05.2005
tää oli siisti biisi, makeet soundit!! tykkäsin!
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 23.03.2005
Tunnelmaltaan oikein loistavasti onnistunut kappale... alku lupaa oikein paljon... pianot on oikein ihanat... kitarallakin pari todella hienoa kliseistä kikkaa joista pidän... Ainut mistä tekisi mieli narista on toi aika tönkkö ja kumea bassolinja... linjaltaa aivan liian yksinkertainen... vähän harmittaa sillä olisin pitänyt alun linjasta enemmän...

Sahaleadi on onnistunut, vaikka aika yksipuolinen on muuten soundiltaan... Mut chillailut on biisin ehdottomasti parasta antia... sopivasti etnistä ja eteeristä tunnelmaa... mieleen tulee voimakkaasti laajoja maisemia vihertävillä vuoristoilla... Masterointi ja miksaus pelittää mielestäni varsin hyvin... soundien pieni lisä equttaminen ei olisi pahitteeksi, mutta pienistä tahmauksista huolimatta pidin tästä biisistä...
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 23.03.2005
Mielettömän asialliset pianot heti alussa, tuli vähän vanhat dance kappaleet mieleen, mukavasti delayta. Biitti kuulostaa näillä pienillä purkeilla aika massiiviselle, en sitte tiiä kunnon laitteilla. Myös tuo himmpu "karhean" kuuloinen liukuva saundi on hyvää lisää. Massiivinen sahalaita liidi on ihan älyttömän super siistin kuulosta tavaraa. Suvanto hoituu kanssa mallikkaasti. Suvannosta myös noustaan mallikkaasti ja vauhdilla. Saundipuoli on tässä kappaleessa hyvin kuosissa.

Jotain pientä temppuilia olisi silti vielä jäänyt kaipaamaan mutta kymppi irtoo silti!! jeeees
0   +1 +2
 
anzx 19.03.2005
Todella axolusmaista taas. Sulla on sellane omalaatuinen tapa käyttää dileitä ja reverbiä jota ei kuule missään muualla.. Hatut liukuu nätisti ja muutenkin rummut toimii. Silti, tämä biisi jättää hiukan kylmäksi, ei ole oikeastaan minkäänlaista melodiaa, ja nuo kilkuttelut menee vähän liiankin sekavaksi.. Tuo huilu tuolla lopussa on taas kyllä uskomattoman hieno. Teeppäs oikeasti chillout versio tästä, samoilla soundeilla mutta rummut pois ja tempoa vähän alas niin kymppi tulee täältä :)
0   +1 +2
 
10
Tune 18.03.2005
Noniin! Tässä sitä jälleen mennään, todellakin raikasta menoa!!!
Erittäin hyvänkuuloinen tämä soitin jolla kappale saa alkunsa.
Tarkoituksellasihan sinä tuon särön olet snare/clapiin laittanut, mutta ehkä hieman turhan karkea? :)
Maukkaat fiilarit mullekin tästä tulee, ei ehkä niinkuin iloiset välttämättä, enemmän jokin tietty metsäfiilis??? Mitä ihmettä? Joo!
Ihan metsä tulee mieleen tästä, musavideoksi jokin sompailu metsän puolelle.
Hyväää synaa!! Sairaanhyvä meno!! En oikeasti keksi tästä mitään miinuksia!
0   +1 +2
 
9
Stocco 18.03.2005
Sä oot äijä tekeen biisejä! Vähä hyvää settiä tämäkin taas. Hienosti kulkee ja mahtavia erilaisia soittimia ja melodioita. Makee ja erikoinen fiilis. Omaperänen tunnelmas alkaa olee jo tavaramerkki. Hienoa. Alapää potkii aika hyvin ja sopivan pehmeesti. Välillä mennään aika haipakkaa, mutta harmillisen lyhyen aikaa. Pituutta oli kuitenkin yllättävänä paljon. Tuntui lyhyemmältä. En lyhentäisi. Vaan jopa lisäisin melodian riemukulkua. Tosin tää on just hyvä pituus.

Piristit päivääni.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.03.2005
Alun kitara todella hienon kuuloinen, sopivasti paneroitu ja soundikin mukavan kirkas ja linjakin toimii. Kokonaisuutena melodiat oikein mukavasti toimivat, soundit pääosin kunnossa, ehkä jotain pientä viilaamista kaipaisi. Leadin viimeinen sointu menee vähän oudosti mutta eipä se pahemmin haittaa. Kitara edustaa melodioiden parasta antia ja samalla koko biisin. Rumpuihin kaipaisi lisätehoa. Basari tuntuu olevan turhan köykäinen joten pääasiassa siihen tuota tehoa voisi suunnata. Muuten kyllä ihan menevää, vähän perkussiokikkailua voisi vielä olla. Rakenne toimii, ehkä taukokohdissa voisi olla lisää efektiä tehostamassa kokonaisuutta. Jees, kaiken kaikkiaan hyvä ja tunnelmallinen biisi, mutta se kunnon meno tästä jää vähän uupumaan, osittain basarin takia. 8+
0   +1 +2
 
9
-Juha- 15.03.2005
Melodisesti erittäin kivan kuuloista menoa. Soundeissa ei pahemmin ole valittamista paitsi tuossa basslinessa joka alkaa vähän ennen puolta minuuttia. Se kun tuppaa menemään niin hiljaiseksi almemmas mennessä, että tuntuu kuin biisi välillä kävisi ilman bassoa, vaikka sieltä pieni naputus kuuluukin. Beatti on yksinkertainen, mutta mitä tuota turhan kimuranttia tekemään, ku hyvin toimii näinki. Nyt tässä vaan mietin annanko kasin vai ysin? hmm.... no menkööt tuo ysi nyt. On tämä ihan kiva biisi vaikka toi bassline tossa vähän häirihteeki.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 15.03.2005
Katohan vaan, uutta settiä pitkästä aikaa juu. Leppoisasti alkaa. Mun mielestä mukavan rauhallinen biitti. Hiukan on salaperäinen tunnelma alkupuolella. Liidit tulevat ihan hyvin sisään ja melodiakin maistuu aika mukavalle. Oon näin yleisestikin pitänyt jätkän biiseistä melkeempä poikkeuksetta. Eikä tässäkään tuu muutosta linjaan. Mukavan rauhallinen biisi hyvillä melodioilla ja Axolusmaisella fiiliksellä. Loppupuolella hiukan liikaa ehkä tuo liidi pyörii mukana. Rakenne muuten kyllä aika näppärästi kunnossa. Ehkä jonku 30-60s olis voinu tiivistää vielä sieltä täältä. Soundipuoli on mielestäni suhteellisen hyvällä mallilla. Ehkä liidisoundi saisi olla piirun verran puhtaampi ja muutama melodia soitin pikkusen kirkkaampi. Parasta osa-aluetta ehdottomasti jälleen melodiat ja tunnelma. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta