Noisecontrollers - Promises (Bass Brotherz Remix)

Bass Brotherz | 05.02.2020 | Hardstyle
2:42
7.00   26 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Jinxed 05.02.2020
Okei, releet on viimesen päälle mutta sisällä ei ole kun pelkkä tuhnu.
Nää biisit ei eroa toisistaan oikeastaan mitenkään, te löysitte kaavan mistä tykkäsitte, valitettavasti se oli vielä se kaikista yksinkertasin ja preseteillä tehty kaavoihin kangistunu homogeeninen torttu.
Normaalisti mä jättäsin tän sortin vittuilun omaks tiedokseni mua vaan alko harmittaan kun teillä ihan oikeasti olis perus rahkeet kondiksessa, miksaus on ihan ok perus huttua joskin kompuran kans on menty vähän hulluks siinä että tyhjä äänimaailma on epäonnistuneesti yritetty peittää venyttämällä ne pari elementtiä mitä sielä on helvettiin ja takas.

Teillon nyt valinnan paikka tän tuuban kans, joko te opetteletta kirjottaan biisejä vähän rohkeammalla ja tarkoituksen mukaisesti edistystä ja omaa soundia hakien.
Tai sit ootte ok sen kans että te kuulostatte ihan samalta kun kaikki muut ja kaikki biisit on vaan se yks ja sama biisi mitä teette uudestaan ja uudestaan, niinkun tähänkin asti, hommaatte siihen naislaulajan kylkeen ja käytte joko kerran häviämässä euroviisuissa ja tai julkasette yhden levyn joka myy semi ok ihmisille jotka poistaa sen divariin kuukauden päästä mutta josta jää kivat muistot millä voi sit baarissa retostella sillä kääntöpuolella että kukaan ei ikinä ota teitä tosissaan eiköä kukaan tuu ikinä muistaan teitä.

Teillä ihan oikeasti ois potentiaalia ja pohjaa tehä jotain siistiä, mut tää ei ole sitä tää on parhaimmillaan keskinkertasta ja kertakäyttöstä ja mä arvoselen teitä kovemmalla kädellä kun normaalisti tällä saitilla tulee tehtyä sen potentiaalin takia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat