Kantonen

Belz Krov - Kantonen | 07.12.2006 | --
3:55

Tuotaa.. tämä on Kantonen numero 3
kaikki biisit ovat samastapaikasta (kantonen) inspiroituneita, mutta eri aiheista ja muutenkin.. erilaisia.. tämän nyt koin sopivaksi julkaista tässä. Muut kantoset ehkä joskus saatavilla täällä tai jossain jotenkin muuten.

9.00   798 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=243549
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Suojärvien keskellä kutsuu
houkuttelevan mustana niin
vanhan kulkijan silmät jo kostuu
ajatuksiin katuviin

"Muistan niin että satoi taivaalta rautaa
ja jälkeen sen veneet tyhjinä lipui"


Puiden kuorten väliin jää
värehtimään
salaisuus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
LauriT 08.12.2006
Saundimaailma kuulostaa muutamien instrumenttien osalta jotenkin "lelumaisen" ohuelta. Bassolinja ainakin kaipaisi rutkasti enemmän munaa, kun tämä nyt kuitenkin menee rytmillisesti enemmän tuonne pomppu-industrialin suuntaan. Lisäksi puhdas sähkökitara kuulostaa jotenkin liian "general midi" -mäiseltä. Tarkoitan siis sitä, että se on jotenkin kuohitun kuuloinen - siinä ei oikein ole lämpöä tai teräksisyyttä, se vain on jotenkin neutraali. Vokaalit kuulostavat sen sijaan hienoilta ja säröefekti on selkäpiitä karmiva. Rumpujen kirkas yleissaundi myös toimii sekä nuo särökitarat ovat sopivan raa'an kuuloiset. Lähinnä tuo mitäänsanomaton basso on tässä tapauksessa pahimpana saundillisena puutteena.

Biisinä tämä toimiva ja jopa varsin kiinnostava. Tässä on saavutettu tietty hypnoottinen fiilis, kuitenkin säilyttäen koko ajan tietty jännitteisyys ja liikkeen tuntu. Taustan kitaraujellukset ja dissonoivat puupuhallinmaiset melodiat luovat tähän varsin tuskaisen tunnelman. 2:08 tuleva kenraalitauko on ihan hauska sovituksellinen erikoisefekti, joka toimii, kun sitä ei käytä liian usein.

Täytyy kuitenkin rokottaa yhden pykälän verran tuota arvosanaa paskan bassosaundin takia.
0   +1 +2
 
9
Chi-Xi-Stigma 08.12.2006
No niin... Tämähän kuulostaa jo ihan mielenkiintoiselta materiaalilta. Hieman ehkä liian ohut soundimaailma, mutta kyllä tästä pääpiirteittäin tunnelmaan pääsee. Post punk ote on vahvasti läsnä. Vielä raakalaismaisemmat soundit, enemmän unettomia öitä, lisää tuskaisia kirskunoita, hyppysellinen luovaa hulluutta, päänsärkyä, valveunenomaisia säpsähdyksiä yöllisiltä metsävaelluksilta. Ennen kaikkea, lisää lunta!
0   +1 +2
 
10
makes69 08.12.2006
Piti jo ihan faniutua. Hienoja sembalo fiiliksiä ja skeba saundeja. Hieman tehdasmainen fiilis tai sarjakuvamainen tai sci-fimäinen kaikkee.
0   +1 +2
 
JamesMercy 17.12.2006
Kokonaissoundin ohuus pistää heti ensimmäisenä korvaan, kovin köykäinen miksaus. Kitarasta puuttuu ylimääräinen räime ja rummuttelukin on vähän turhan kevyttä. Kompuraa ja ihan volyyminnostoa kaipailee. Tempokin tuntuu jotenkin oudosti aneemiselta. Vokaalit menevät ihan mukavasti, vaikka yhtään mitään ei niistä selvää saakaan. Efektointi maistuu jopa yllättävän hyvältä. Melodioiden ärsyttävän jankkaava ote alkaa pidemmän päälle puuduttaa, vaikka tehokasta onkin. Jumittuu päähän soimaan varsin tehokkaasti. Vähän iskevämmällä ja puhtaasti massiivisemmalla miksauksella kolahtelisi itselleni kovemmin, ei huono kumminkaan.
0   +1 +2
 
8
santraa 13.12.2006
hmmm. melodia on tosi mukava. ja toi särisevä puhe sopii äärettömän hyvin tuohon taustalle. rummut on ehkä hiukka tylsät. tai jotenki oisin voinu kuvitella erilaisen ton rumputsydeemin tähän biisiin. mutta toimiihan tuo noinkin aika hyvin. mielenkiintoisen kuuloinen biisi taas. muistaisinkin vielä minkälainen oli se kantonen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta