Seraf Apollon

3:42

Emt. Genrestä, Sellasta.

9.00   912 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 238475 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Yhdennentoista hetken
tulen sytyttäjä
korkeimman liekki
sen kuudet siivet
ia kahdet kasvot

Niitä et koskaan koske et näe
vaan saat sen palavan rakkauden

"Seraf Apollon! Seraf Apollon!"

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

iikori 16.11.2006
Alun melodia oli ihan viihdyttävä, sitten räjähtävä epäselvä ja voluumiltaan kova diskanttipuuroaalto yrittää viedä itseään läpi korvistani. Tämä oli puolestaan epämielyttävää.

Soundit on vähän liian gain/noisea meikäläisen makuun, soundi etenkin kitara-instrumentissa kuulostaa tosin siltä, että olisivat varmaan aika cleaneja ilman tuota gain/noise filtteriä. Hieman liian epäselvä kappale minulle tartuttavaksi, mutta kaippa tällekin kuuntelijoita löytyy. Introsta ehdottomasti isoimmat pisteet. :)
0   +1 +2
 
Tuikka 13.11.2006
Niin no, en tiedä oikein yhtään mitä tästä sanoisin... Sen verran järkyttyneen mielen sait mulle, että... Kai tää jotain noise corea sitten on.. Mun mielestä ei kumminkaan tällä ole paljoa musiikin kanssa tekemistä. Mutta sehän on vaan mun mielipide, jos tämä on sun juttu niin jatka ihmeessä! Arvosanaa en uskalla tälle antaa, koska näkökulmaa biisin tarkasteluun ei oikein tunnu löytyvän..
0   +1 +2
 
LauriT 12.11.2006
Alusta päätellen voisi olla luvassa jotain harsh noiseen viittavaa. Sitähän sieltä näyttää tulevankin. Pitäisikö tätä sitten kutsua vaikkapa melodic noiseksi? Vaikea luokitella tätä mihinkään yhteen genreen. Saundimaailma tekee kipeää - se on ainakin varmaa.

Jotenkin olisin ehkä kaivannut enemmän tähän sellaisia jytiseviä matalia taajuuksia, nyt tuntuu siltä, että tässä on sitä pelkkää diskanttisahaamista, joka toki on raastavan kuuloista, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti potki munille.

Juuri aikaisemmin tässä päivällä luukutin Nine Inch Nailsin "Broken" -albumia. Sieltä löytyy paikoitellen vähän sen tyyppistä saundia (varsinkin biisistä "Happiness in Slavery"), jota kaipaisin enemmän tähän. Nyt tämä vaan jää jotenkin munattoman kuuloiseksi hampaiden kiristelyksi.
0   +1 +2
 
10
makes69 12.11.2006
Hitto täällä uskalletaan ja vieläpä onnistutaan. Monella ei riitä pokka tekemään tällaista koska lopputulos voi olla ei toivottu tässä on onnistuttu kympin edestä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat