04 Tyhjä

Belz Krov - Tuntematon | 09.11.2011 | --
4:28

Kesän jammailua koottuna biisiksi, alunperin tähän oli lausuttu myös runo, mutta koska se ei ollut tarinan kannalta yhtä tärkeä kuin itse instrumentaali, en nähnyt tarpeelliseksi äänittää runoa uudelleen.

0.00   180 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=491015
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fitz 13.11.2011
Tätä mä kuuntelin aiemminkin jokupäivä. Taas kerran, vittu noi rummut on tiukat. Onko tuolla huuliharppuakin? Nää on kyl kiehtovia äänikudelmia, ei oikein aina tiedä mitä instrumentteja siellä on, mutta kovasti kuuluu ääntä kokoajan.
Taas kerran noi päälletungetut noiset vähän haittaa, ois ollu siistimpää jos oisit vaikka hivuttanu auxista crasheihin jotain delayta, ja sit se ois sitä kautta kasaantunu, sit aina välillä stoppaillu seinään ja alottanu taas. Nyt noi on vähä tollasia päälleliimattuja.
Onneks on nyt suht tasapainonen äänentoisto käytettävissä, vituttais kuunnella tätä jostain diskanttipainotteisista. Haava muistaakseni joskus tokaskin, että kyllä sitä noisea/lo-fimusaakin voi kuunnella hifikajareista. Tai siis tarkotti, että niistäkin voi saada enemmän irti kunnon kaijuttimilla. Miltei itseasiassa enemmän omasta mielestä, kun sellasesta "tuotetusta" musiikista. Näin mä on tän ajatellu.

Mut tää oli hyvä biisi.
+2   +1 +2
 
Snacke 09.11.2011
Moni jazzpeba olis innoissaan tästä virppasoundista.
+1   +1 +2