Hermit (At the End of the World)

Belz Krov | 01.08.2008 | Doom Metal
7:16

Belz Krov ja Kuusamossa tunnettu DeathMetal-vokalisti nimeltä Antagonist yhdistivät voimansa Eräänä torstai-iltana 31.7.2008 ja Antagonist karjui asiansa Belz krov:n sävelmän mukaisesti purkkiin, sävelkin tuotettiin samaisena iltana.

Yhdsen illan "jamit" siis. Onnistuneeksi tätä tituleeraisin.

Tuhannet kiitokset vielä Antagonistille.

Ja pieni kädenojennus Pertulle, joka katseli vierestä melskaamistamme. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.00   379 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 07.08.2008
Mie tykkäsin taaskin.
0   +1 +2
 
8
dbgirl 01.08.2008
Kerrassaan onnistunut artistivalinta! :) Tyyppi osaa asiansa paremmin kuin hyvin. Tuo lisää synkkyyttä muutenkin jo synkkiin biiseihisi. Ja jotenkin... selkeyttä. Tai jotain sellaista... valmista. Tätä voisi hyvin mielestäni tyrkyttää jonnekin demo-arvioihin tms.

Mielenkiintoista tässä on myös se ettei ole koko ajan melua niin kuin yleensä vaan uskallat välillä hiljentyä. Rohkeaa mielestäni. Paljon vaihtelua biisin sisällä, ei pääse kyllästymään vaikka en yleensäkään kyllä kyllästy. Mutta joo.

Tämä on ns. oikea biisi, ei jokin päähänpisto. Tätä on ajateltu, olkoonkin vain yhden illan jamit. Tässä on melkein kaikki mukana: onnistunut rakenne, mielenkiintoisuus, tunnelma ja omaperäisyys. Se jokin puuttuu, se miksi minä antaisin täydet. Se ei tarkoita sitä etteikö tämä olisi huippu.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat